WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Car Demon
[resolved] Locations and Localization not working (6 posts)

  1. Ciprian Dracea (Drake)
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Jay,

    Thank you for the plugin, seems to be very useful for the site to which I'm working now. :)

    But the problems. I have translations for Dutch and Romanian (which I wish to send you in some way for adding for the next releases). But even if I put the files in the plugin root directory, or at /theme-files/languages the front-end forms still remain in English.

    Another problem. I settled 2 locations but I don't see any way to have different contact details for each location. I have only "Default Contact Information" page.

    If you visit http://www.autodemars.nl/services you can see that I linked the first cartoon "Verkoop" to "New Sales", for the third cartoon (Reparatie) I use "Service Appointment" form, and for the fourth cartoon (Standaard - Parts) I use the "Parts Inquiry" form.
    I wish to set another location with other Contact Info's for Remmen (Brakes), Banden (Tires), Ruiten (Windshields) then use the same forms with new info's

    I think that something like this is possible because on the parts page I see Parts Department (but it is showed only the department added at the Default Contact Settings page)

    The locations defined at Cars for Sale -> Locations aren't available at User -> Extra Profile Informations either - there is just an empty dropdown.
    (Another observation here - "Upload Profile Photo" button doesn't nothing - but the image can be added at media library then paste the url in the field)

    Finally, if you need more beta testers, I'm in - in 12 days I need to finish autodemars, so I will test extensivelly the plugin :)

    Thank You,
    Ciprian (Drake from Suffusion Support Forum)

    http://wordpress.org/extend/plugins/car-demon/

  2. Jay
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Ciprian,

    Sorry to hear you're having some problems. I'd be more than happy to assist you. First let me apologize for taking so long in getting back with you, I've been tied up most of the weekend.

    I hate to admit this but I neglected to add a couple lines of code in the PlugIn to make the localization work, I will resolve this in the next release. If you can email me copies of your translations I can use them to test it to make sure it's working before I commit the next update.

    I'd also like to say thank you for doing the translations, they are greatly appreciated.

    I believe the issue with the locations is due to lack of logic on my part. If I'm not mistaken I coded the system to "hide" locations that do not have vehicles. In retrospect this seems to have been a bad idea, I simply didn't foresee anyone using the location feature if they had not added vehicles for that location. Can you add a temporary vehicle to all of your locations and confirm this is the issue? If this resolves your issue I'll make an effort to update the code so this is no longer an issue.

    I'll also take a look at the profile photo issue and try to have it resolved on the next update as well. I'll try to push out the update as quick as possible.

    Send me a contact off of our website (www.CarDemons.com) and I'll get you added to the beta list so you can try out some of the other PlugIns.

    take care,
    -jay

  3. Jay
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Just wanted to let everyone know that I've release version 1.1.4 which should resolve both of these issues. Multiple locations should now function without vehicles being added to the locations and it appears that the localization code is now also working. A big thanks to Ciprian for helping me debug these issues.

  4. Ciprian Dracea (Drake)
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, thank you Jay. The new version tested by me in advance solved the problems.

  5. Waterhead
    Member
    Posted 1 year ago #

    How can i use that ro_RO language in languages folder?

  6. Jay
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Waterhead,

    You'll need to make sure you're using the ro_RO version of WordPress. Once you have that version installed the PlugIn should automatically see the language file in the PlugIn folder and begin using it.

    You can get more information on WordPress Internationalization features at;

    http://codex.wordpress.org/WordPress_in_Your_Language

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic