WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Ultimate TinyMCE
[resolved] Loading problem back again.. (6 posts)

  1. Anik
    Member
    Posted 1 year ago #

    After the update, site is taking forever to open. Even this time admin area is getting down. Disabling the plug fixed the issue but thats not a fix of this problem? Why again Josh?

    http://wordpress.org/extend/plugins/ultimate-tinymce/

  2. Josh (WP Edit)
    Moderator and Editor Customizer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Well... I honestly have no idea.

    Have you tried disabling your other plugins to see if one of them is causing interference?

    I only made two, very minor adjustments in this update, which may be referenced in the changelog.

  3. Josh (WP Edit)
    Moderator and Editor Customizer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Just checking back to see if you are still experiencing this issue...

  4. Anik
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry for the delay Josh. I totally uninstalled the plugin, removed all its settings and then reinstalled it. It's now doing good. I also have no idea why it happened. Thanks Josh for your support.

  5. Josh (WP Edit)
    Moderator and Editor Customizer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you very, very much.. my friend!

    Take care :)

  6. Anik
    Member
    Posted 1 year ago #

    Its my pleasure to work with you brother.
    Take care and have a nice day. :)

    Anik

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.