WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Loading image undefined (1 post)

  1. Dinalie
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    I'm building a portfolio website for a friend, and I'm having a problem with the loading button. The image that is supposed to come up when new posts are being loaded is not being recognised. I've checked the code and it's the correct image address.

    The website is http://www.jasonphu.com and it's using the WordPress theme Grid Theme Responsive by http://www.dessign.net.

    I would be happy to edit the html and take out the image and just have text which says loading, but I can't access the html code through the editor. I think I must be missing something.

    When I click View Source it says this:
    <a href="http://www.jasonphu.com/page/2/"><img src="http://www.jasonphu.com/wp-content/themes/gridthemeresponsive/images/loading-button.jpg" /></a>

    And in Inspect Elements in Google Chrome it says this:
    <img alt="Loading..." src="undefined">

    But in WordPress editor, what I'm pretty sure is the relevant section says:

    <?php
    
            ob_start();
    	next_posts_link('<img src="' . get_bloginfo('stylesheet_directory') . '/images/loading-button.jpg" />');
    	$buffer = ob_get_contents();
    	ob_end_clean();
    	if(!empty($buffer)) echo $buffer;
            ?>

    Can anyone help? I'm pretty sure I'm looking at this problem the wrong way. I would really appreciate any advice. Thanks so much!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic