WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Loaded a child css/theme, now missing content area graphic (5 posts)

  1. willgoble
    Member
    Posted 1 year ago #

    I started a child theme for this page:

    http://www.wowinsync.org/test_wp/

    The parent theme is "Nova" from Elegant themes.

    As you can see, when you click on one of the bottom four content areas, there is now a block that highlights each one when clicked (blog, media, donate, get connected), rather than the slicker highlight shown in the Nova theme demo. Is there a php file I need to move into my child theme directory?

    Nova theme demo: http://www.elegantthemes.com/preview/Nova/
    (refer to area highlighted towards bottom where it says "Web Design" and compare to the corresponding area on my page where it says "Blog")

    Please help!

  2. Andrew Nevins
    Barrel Rider, Spam Zapper & Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    It would be unfair to ask WordPress forum volunteers to replace commercial support and in-turn keep vendors in business.

  3. willgoble
    Member
    Posted 1 year ago #

    Perhaps, but asking for help is my only option. People can choose whether or not to respond.

  4. Andrew Bartel
    Member
    Posted 1 year ago #

    You paid for support from Elegant Themes when you bought the theme, ask them there.

  5. willgoble
    Member
    Posted 1 year ago #

    Wow, you guys are real friendly here.

    Like I said, I asked there as well...I'm looking for help from any available source. This is a free forum. If my question is a problem, lock the thread. But people can choose whether or not to help me and choose whether or not to lock my thread. Is it really necessary to do anything else?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic