WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

"Load More" button not working on Photo Grid WordPress theme [NSFW] (17 posts)

  1. LeeFisherStudio
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello all. I need help with a problem I'm having: The "load more" button is not working on my Photo Grid theme. When I add posts unto my home page, after the 9th one they disappear. The "load more" button is supposed to load more images, however, it doesn't. Can anyone please help with this issue. Thank you.

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Where did you download this theme?

  3. LeeFisherStudio
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is a dessign.net theme. I've tried contacting the theme developer many times but I've been unsuccessful. Can you please help. I would greatly appreciate it. Thank you for your prompt reply.

  4. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    May you link to your website with the issue?

  5. LeeFisherStudio
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you. I appreciate it tremendously. NSFW LeeFisherStudio.com

    The home page will only display 9 images but wont load more after clicking on the "load more" button.

    I really appreciate you helping me. I'm totally new to WordPress and am eager to learn.

  6. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    May you edit your post and before your website address, can you label, "[NSFW]".
    http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Warn_About_Adult_Content

    Some volunteers may be in environments where this content is not allowed.

  7. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    When clicking that more button, your browser throws this error;

    GET http://leefisherstudio.com/page/2/ 404 (Not Found) jquery-latest.js:8240

    With that plugin, are you supposed to create a second page for your photos?

  8. LeeFisherStudio
    Member
    Posted 1 year ago #

    I apologize. I wasn't aware. I'll do that now.

  9. LeeFisherStudio
    Member
    Posted 1 year ago #

    I don't think so. I'm adding the photos to the Portfolio section under the dropdown "Son of God".

  10. LeeFisherStudio
    Member
    Posted 1 year ago #

    I created a Page labeled "Portfolio" and created a # link so that it the photos would go on a dropdown section.

  11. LeeFisherStudio
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using FireFox as a browser if that helps.

    On my browser I don't get a 404 error message.

  12. LeeFisherStudio
    Member
    Posted 1 year ago #

    All the tutorial video said to do was to set the images as "featured images" and add them to a category...which i did. Here's a link to that video if it helps:

    http://vimeo.com/51577679

  13. stevie_r
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Lee - I had the same problem with this theme and resolved it by:

    1. Go to Dashboard - > Settings -> Reading

    2. Set 'Blog pages show at most' to 9

    After changing this setting all worked fine for me.

    Stevie

  14. JuliaSea
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi LeeFisherStudio, I also have a problem with the button "load more".
    As you have done button "older posts" and "newer posts" and the page /post/2?
    Thank you for your reply.

  15. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    JuliaSea, you can ask for support on your own thread.

  16. Patrilux
    Member
    Posted 1 year ago #

    stevie_r thank you!!

    what you said works!!

    I'll copy-paste here for anyone with the same problem:

    1. Go to Dashboard - > Settings -> Reading

    2. Set 'Blog pages show at most' to 9

    After changing this setting all worked fine for me.

    thanks again :)

  17. Global Reach, LLC
    Member
    Posted 10 months ago #

    That fixed it for me. Thanks you folks. My site http://www.celebritybrasizes.net

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic