WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Another WordPress Classifieds Plugin
[resolved] Listings are blank (16 posts)

  1. kon732
    Member
    Posted 6 months ago #

    The ads are showing but when you open them they link to a blank page!

    WordPress and plugin are up to date.
    Sorry but its the second time I try to solve it.
    First time you told me to contact you for the new version, I did but you never respond!
    I really like the plugin though..

    http://wordpress.org/plugins/another-wordpress-classifieds-plugin/

  2. kon732
    Member
    Posted 6 months ago #

  3. awpcp
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hi kon732,

    It's possible that you may have sent me something via the contact form and it bounced back to me (it happens sometimes--I do respond to all emails within 24 hours most days, 72 hours tops!). If that happens, I have no way to contact you anymore :(

    This is something you need to try in the latest version. Please contact me again. http://awpcp.com/contact/

    Please submit TWO email addresses I can use to contact you in case one bounces!

  4. awpcp
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hi kon32,

    I responded to both of your contact requests from my Gmail account. Please confirm receipt of at least one email.

  5. kon732
    Member
    Posted 6 months ago #

    Yes one mail received (gmail account).

  6. kon732
    Member
    Posted 6 months ago #

    And this worked perfectly!!

  7. awpcp
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Awesome. Glad we got it sorted. Sorry for the delay in getting the fix to you. Hotmail is NOT my favorite provider, lemme tell you.

  8. kon732
    Member
    Posted 6 months ago #


  9. kon732
    Member
    Posted 6 months ago #

    Now the listings are ok BUT there is another problem. The search, add and edit dont work.

    Is there any conflict with permissions? Beacause I have a lot of security plugins on. Although I deactivated all the other plugins and again didnt work!

  10. awpcp
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hi kon32,

    I need more information to proceed here:
    - What, specifically, is broken on those operations?
    - What error mesages, if any, do you see?
    - Can you post screenshots of what you see when it happens?
    - Have you tried a conflict test to eliminate plugin/theme issues? Here is an article about how to test for theme and plugin conflicts with AWPCP, which may help pinpoint the issue: http://awpcp.com/forum/faq/how-to-test-for-plugintheme-conflicts/

  11. kon732
    Member
    Posted 6 months ago #

    1. Every button you press (place ad, search ad, edit ad) links to a total white page (no theme) with no code in it!

    2. No errors and I just observed that when If you are logged in as administrator it works!

    3. I could send you screen shots if you like in your email but its a white blank page.

    4. I 've done the conflict test with this version (3.0.2-dev-68.) and the last one, and it was neither a plugin conflict nor a theme conflict.

  12. awpcp
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    One thing to check that sounds like it may be happening is 404 errors on the required pages: http://awpcp.com/forum/faq/i-get-404-errors-when-i-click-on-awpcp-pages-or-ads/

    However, you've already indicated that you have security plugins running--these plugins may have restricted access to Place Ad, Edit Ad, and Search Ads in a way that doesn't go away when the plugin is deactivated. The symptom of that problem would be exactly the same as making a page private or dumping it in the trash. You'll need to check the EXACT security settings for these three pages for your users:
    - Place Ad
    - Edit Ad
    - Search Ad

    And make sure they are opened up enough that your regular users can see them. That sounds like the core of the issue.

  13. kon732
    Member
    Posted 6 months ago #

    You re right. Deactivating all the security plugins didn't do a thing, BUT removing them completely worked fine. Thank you

    Now I have to find out which one had the conflict with AWPCP.

  14. awpcp
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Post it here when you find out for the benefit of the community, if you would please.

  15. kon732
    Member
    Posted 6 months ago #

    Its either All In One WP Security & Firewall
    or Security Ninja Lite that conflicts with AWPCP

  16. awpcp
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Thanks for the report. We'll make a note of that in our FAQ.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic