WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Community
Links visualization problem (6 posts)

  1. mrzpro
    Member
    Posted 8 months ago #

    Dear all, I found a really strange problem.
    If I write e link inside my post when I go to the site page it has been disappeared. I've tried also to write a personalized CSS but with no result.
    There is anyone that can help me to fix this problem???
    Thanks

  2. konradS
    Member
    Posted 8 months ago #

    hi mrzpro,

    do you have a link to your site?

    what custom CSS did you try?

    if you delete all custom CSS, does the link appear again?
    (copy the CSS to somewhere else for the time, just for testing).

    konrad

  3. mrzpro
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi Konrad the link is this : http://www.avisferentino.it/
    Tomorrow morning I'll try to make trisals without custom css
    thank you

  4. konradS
    Member
    Posted 8 months ago #

    hi, which links do you mean? just had a look but all seemed to work?

  5. mrzpro
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi Konrad, if I write a link inside the post I don' t see it on the page!!!
    Thank you for your interest

  6. konradS
    Member
    Posted 8 months ago #

    Please check if you got the same error with another theme ;)

    Then, deactivate all plugins and see if the error is gone.

    If yes, enable each plugin one by one again and check always in between when the error pops up!

    Other possibility: did you change anything inside the theme files by yourself?

    hope that helps, konrad

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.