WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Links not working from homepage (3 posts)

  1. gdaymwm
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    I use WordPress for my website. Recently I installed WP Robot and it successfully loaded 1 post on the website. The links were working fine after the post was loaded. I then edited the post to chang the Category and realised the links to posts on my homepage stopped working.
    I am using Word Press 3.4.2.
    I have reinstalled Word Press and deactivated WP Robot and then reinstalled it.
    I have checked Permalinks settings and have reinstalled .htaccess file as well but I continue to have the issue.
    As an example, the post heading and the link is appearing as -
    The Binary Formula is launched" href="http://mywealthmastery.com/the-binary-formula-is-launched/" rel="bookmark">The Binary Formula is launched
    The links are not clickable and do not take me to the actual post.
    I operate http://www.mywealthmastery.com.
    Any assistance will be greatly appreciated.
    Thanks, Sunny

  2. Shane Gowland
    Member
    Posted 1 year ago #

    Your titles are missing the closing tag.

  3. gdaymwm
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Shane,
    The titles used to have the closing tags automatically before today but something is causing them to missing now.
    Do you know which file/setting do I need to update to fix it?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic