WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] links not clickable when post published (5 posts)

  1. j0llyr0ger
    Member
    Posted 9 years ago #

    I just created a new wordpress blog and made a post with two links in the entry body to a new category.

    In the 'post preview' at the bottom of the 'write post' page the links are clickable. When I publish the post and view the site- the links are not clickable. I viewed the source of the page and sure enough- the link text was not surrounded by the href tags.

    Can anyone suggest a starting point for figuring out what's up?

  2. oriecat
    Member
    Posted 9 years ago #

    Did you manually insert the tags in your post? or use the quicktags? Are you using any plugins that might affect it?

  3. j0llyr0ger
    Member
    Posted 9 years ago #

    I have tried it using quicklinks and manually putting in the tags- both with the same result. This is a fresh install with no plugins.

  4. Kafkaesqui

    Posted 9 years ago #

    What is the theme being used?

    It's possible the_excerpt() template tag is being used to display your post instead of the_content().

  5. j0llyr0ger
    Member
    Posted 9 years ago #

    Good eye Kafkaesqui, that was exactly it.

    You posted at about the same time I realized the links were OK in the permalink but not the category archive.

    Thanks for the help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.