WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Links not acting right (3 posts)

  1. jamesgraham2k1
    Member
    Posted 8 years ago #

    here is my web site address http://www.grahamfamilytx.net/blog if you look my links on the right side line up perfectly on some pages but not on others I was wondering how to fix this here is the php for my side bar maybe that will help.
    <?php } ?>

    <?php /* If this is the frontpage */ if ( is_home() || is_page() ) { ?>
    <a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog">Home</a>
    <?php wp_list_pages('exclude=3,6,7,8,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27 title_li=<h2>' . __('Pages') . '</h2>' ); ?>

    <?php get_links_list(); ?>

    <h2>Games</h2>
    <ul>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=25">Battle Of Legions</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=23">Blocks</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=13">Break Out</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=10">Chain Reaction</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=12">Dragon Killer 2</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=14">Ernie In Space</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=17">Frogger</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=11">Ledix</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=18">Lights Out</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=19">Map Game</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=26">Roulette</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=21">Sonica</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=16">Tetris</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=20">Tic Tac Toe</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=15">Tilt A Maze</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=27">Video Poker</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=24">Vlax</a></li>
    <li><a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=22">Vortx</a></li>
    </ul> <h2><?php _e('Meta'); ?></h2>
    <ul>
    <?php wp_register(); ?>
    <li><?php wp_loginout(); ?></li>

    <li><?php wp_meta();?>
    <a href="http://www.grahamfamilytx.net/blog/?page_id=3">E-mail Us</a>
    </ul>
    </li>
    <li><h2><?php _e('DJ's'); ?></h2><br><img src='./wp-content/themes/akhdian/images/avatar.jpg' border='2' alt='James Graham'><br>
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Jam </li>
    <?php } ?>

    </ul>
    </div>
    <div id="sidebarbottom">
    </div>

  2. jamesgraham2k1
    Member
    Posted 8 years ago #

    Anyone?

  3. oriecat
    Member
    Posted 8 years ago #

    They all look the same to me. Maybe post a screenshot of when you are seeing the problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.