WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Links no longer working (7 posts)

  1. ratebeer
    Member
    Posted 2 years ago #

    My site, The Hop Press, http://www.hoppress.com/ stopped working when the links no longer functioned.

    I have no idea what might be wrong.

    To my knowledge no one has changed any of the code and authors are not able to upload their own widgets/plug ins.

    A remote chance is that permissions changed on files but I'm not sure what problems might be caused by that that would result in all the links failing.

    I do get a prompt to upgrade to WordPress MS from WordPress MU (that fails however due to a bad URL).

  2. If you;re still on WordPress MU, you need to upgrade manually to 3.0 first.

    It's your permalinks not working, so check and make sure someone didn't nuke the htaccess file (which is hidden by default) ad also resave the permalinks in the admin area.

    and authors are not able to upload their own widgets/plug ins.

    they were never able to upload new plugins.

  3. ratebeer
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks Andrea. You are such a super star.

    How do I upgrade manually?

    What does this mean I need to schedule time to do... delete the site PHP files, upload the new site PHP files and then do a database migration of the data?

    I uploaded my local htaccess -- hope it's the same. Then reset and resaved the links preferences... still no dice. Can you tell me what kinds of permissions I need on the htaccess file? I think I have 644 right now.

  4. and then do a database migration of the data?

    there will be no db migration.

    http://wpmututorials.com/how-to/upgrading-from-wpmu-to-wp-3-0/

  5. ratebeer
    Member
    Posted 2 years ago #

    oh my. so I made manual backups, manual install, updated PHP to handle the new WP, lots of troubleshooting activating and deactivating plugins...

    And I'm now back exactly where I started.
    :-)

    The home page loads perfectly... But the links just don't work.
    http://www.hoppress.com/

    Same issue as before. Any idea about what could possibly be wrong?

  6. Still the htaccess. double check that it's there, in the right folder and spelled correctly.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic