WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Links linking wrong (7 posts)

  1. Thebigwebdesigner
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello

    I have this website http://asktheebayqueen.com

    any link I make in a post or page. It wont link to the link im trying to link to. It will link to http://asktheebayqueen.com/%22http://asktheebayqueen.com/"what ever we would make the link be"

    I tried changing it in the html did nothing. I disabled the FCK editor nothing. She is still using the FCK editor. What should I do?

  2. reneewalton
    Member
    Posted 3 years ago #

    Did you get any help with this? I'm having the same problem.

  3. Abinav Thakuri
    Member
    Posted 3 years ago #

    Did you try changing your permalink settings? Go into setting >> permalinks choose custom structure and type this in: /%postname%/ .
    Maybe this will work for you.

  4. reneewalton
    Member
    Posted 3 years ago #

    Abinav, i just posted my full problem saying this:
    Just this morning I went to create links to other sites/videos as I've always done. When I hilite the word I want to be a hyperlink, I click on the link icon in toolbar (as always) and then enter the URL it should take users to. When I hit update, now a pop up box opens up asking if I want to Leave the Page or Stay. If I choose Stay, it goes back to draft post with no link. If I choose Leave, it erases my draft post and gives me a new blank one. either way, I'm unable to insert any links. I've tried refreshing to no avail. Any solutions here?

    Just checking - do same solution? (I'm not techie at all)

  5. Abinav Thakuri
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hmm....If that's the case,try deactivating the plugins you are using.This could be due to some plugin in there. Do try out the permalink settings too.

  6. reneewalton
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thank you! I did that - deactivated all plugins, then reactivated one, went back to Posts & tried the linking option (it worked), then back to Plugins and added another one, tried linking in the post again, etc. Of course is was the very last plugin: WordPress SEO by Yoast, but I deactivated it and now I can link again. Many thanks! (To be fair, the plugin site does say it's in Beta and there are no guarantees it'll work)

  7. filodefero
    Member
    Posted 2 years ago #

    for abinav:
    Thank you for your soggestions. I had the same problem, changing from one theme to another, and now, after changing the permalink settings, everything works well again.
    Many thanks again

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic