WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Links don't show up (12 posts)

  1. montywey
    Member
    Posted 1 year ago #

    My links only show in the Blogroll and not in the body
    of the blog? If I add a new link it works great in the
    Blogroll but nothing happens in the blog.
    I have tried pretty much everything except the Right Thing.
    Monty

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Unless you provide a link to a page demonstrating the problem, no one will be able to offer much in the way of assistance.

  3. montywey
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://montyweymouth.com Not sure if this what you want?
    I have spent 4 hours trying to get a link on my page but it only shows on blog roll
    And I don't even want that on the page!
    Sorry if this isn't what you need, if I knew what I was doing here I wouldn't
    Have to ask he question!
    Monty

  4. montywey
    Member
    Posted 1 year ago #

    I put a link but it is gone so here is another-- http://www.montyweymouth.com

  5. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    How exactly are you adding these links?

  6. montywey
    Member
    Posted 1 year ago #

    to WordPress.org
    I open the page under posts and click edit
    I pass my courser over the phrase I want to be a link, like
    "25 marketing methods" I then go to "add a link" it
    asks if I want to leave the page and I say yes, I then
    put in the url and add the link. When I return to the blog
    the words are no longer blue. When I check blog roll the
    link is there.
    Thanks
    Monty

  7. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Can you post a link to a page or post that contains one of the "links" with some indication of where the link was added?

  8. montywey
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can post a link to a page but it just becomes typing like this
    http://Mcwey.25marketingmethods.com/ it is no longer a link. Not sure if that is what you are asking me?

  9. montywey
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well it looks like that became a link but what I post just
    stays typing.

  10. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    We need to an example of one of these failed links.

  11. montywey
    Member
    Posted 1 year ago #

    If you log into http://www.montyweymouth.com and look at the bottom of
    the blog, last line, you will see what I am talking about.it says
    http://Mcwey.25marketingmethods.com/ and it is just typing it is not
    colored as a link and it does not work as a link.
    Monty

  12. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Is your theme using the_excerpt() instead of the_content() in all of its template files? Everything seems to be in one single paragraph. Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags