WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

link interface bug? Can't add links or categories (3 posts)

  1. rebelit
    Member
    Posted 2 years ago #

    I had a site I was working on ages ago which had been started using WP 2.8 I think. However only 1 post was added & a theme applied and no more work was done.

    I am now developing the site and upgraed to WP 3.2.1 before continuing.

    I added a link category and a link within that link category (ensuring I did actually hit the add link button) and placed the links widget on the sidepanel, however the Links widget dropdown does not contain my new category.

    So I go back to the links page and it says I have no links (not even the default blogroll links) ie the links table is empty with the filter set to view all categories.

    When looking at the links category page the blogroll indicates it has 7 links. The other category I added indicates it has no links (despite me attempting to add a link twice to this category)

    I am using chrome but have also tried the same thing on firefox 3.6.18 with identical results.

    I have also disabled all plugins

    Can anyone confirm this is a bug - anyone have a similar problem?

  2. rebelit
    Member
    Posted 2 years ago #

    I also turned off my theme & used the 2011 default, but I didn't think this would make much difference as it is the admin interface that seems to be the problem.

    Has no one had trouble with the link manager since 3.2.1

  3. siforest
    Member
    Posted 2 years ago #

    You're not the only one who's experiencing problems with links. I updated just an hour ago and all of a sudden I'm not able to insert a link in my posts.

    More precisely, when I insert a link in a new post, it won't display. It still remains in the post content and I can see it and edit it, but nonetheless, it won't show in the preview, home page or the post itself.

    Funny thing, though, my old posts from previous versions of wordpress with links in them are just fine. Only new ones are problematic.

    I also tested link categories and the same issues as yours appear, too.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic