WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Link to dashboard doesn't work (2 posts)

  1. fingerprn
    Member
    Posted 6 years ago #

    I just installed the 2.3.1 version of WP to a subdomain. I can log in just fine and it takes me to my dashboard. However, if I click on the dashboard link from anywhere else in the admin area menu, it sends me to a non existent page. This problem is only with the dashboard link and I haven't modified anything or even installed any plugins.

    Here's an example of what is happening:

    When I hover over the menu link, my browser's view bar says

    http://blog.mydomain.com/wp-admin/index.php

    But when I actually click on the link, it redirects me to

    http://www.blog.mydomain.com/blog/wp-admin/index.php

    Note the addition of "www" and of my subdomain folder "blog".

    At first I thought might be a mod_rewrite problem, but I don't have an .htaccess file in my subdomain root and my domain root .htaccess file doesn't have anything in it that would affect this. My guess is that it's got something to do with the index.php page itself, but I couldn't find anything in the code.

    Any ideas? Is anyone else with WP installed in a subdomain having this problem?

    In case you're wondering my wordpress address and blog address are both set to http://blog.mydomain.com which is the correct setting.

  2. fingerprn
    Member
    Posted 6 years ago #

    Update: I started analyzing the code from rewrite.php and thought that maybe the URL cleanup code for permalinks was causing it. I experimented by changing my permalinks structure from default to numeric. The result: problem fixed (so to speak). Changed it back to default and the problem came back.

    I'm not going to mark this as resolved because there is definitely a bug, but if anyone is having this problem, change your permalinks option to something besides the default option for a quick fix.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic