WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Link Harvest Plugin on WP says it's 1.1, actually is 1.0 (5 posts)

  1. addcoach
    Member
    Posted 6 years ago #

    when you go to the Alex King's Link Harvest plugin's page at
    http://wordpress.org/extend/plugins/link-harvest/

    it says it's version 1.1, but when i download it and deactivate and delete my old version and upload and activate the new one it says it's version 1.0 and that version 1.1 is available.

    "There is a new version of Link Harvest available. Download version 1.1 here."

    I downloaded and installed it twice (after deleting the previous versions)

    I've tried running it and keep getting error messages.

    it processes about 40 of 344 posts and pages and then it stops gives an error message "The link harvest failed, make sure you have harvesting enabled in your options."

    but i did have it enabled. i'm running wp 2.3.3 I never was able to get any version of the plugin to work.

    could someone please post the 1.1 version on the wp site?

    thanks

    Pete

  2. Jon-A5
    Member
    Posted 6 years ago #

    Have you tried contacting Alex regarding the new version of the plugin?

  3. addcoach
    Member
    Posted 6 years ago #

    Yes I did but his auto responder autoreply kinda indicated a response was unlikely from him and to post it on the wp support forums, so I did.

    maybe there's another version of the plugin on one of the coding sections or somewhere else on wp.org.

    doesn't seem like he has the latest on his website.

  4. marcaprice
    Member
    Posted 5 years ago #

    @ addcoach
    Hi, did you see this post, http://alexking.org/blog/2008/03/30/wordpress-25-plugin-compatibility#comment-62310? I removed the extra bit and it worked like a charm. as for the new version, I should just ignore until Alex gets around to updating it properly
    MAP

  5. luisj
    Member
    Posted 5 years ago #

    My Link Harvest doesn't work on wordpress 2.5
    I manage to activate it, but when I run it (harvest my blog), it let me start, but ends almost immediately with this message:
    "The link harvest failed, make sure you have harvesting enabled in your options."
    But I have it enabled!!!
    I see that it harvest 1 or 2 links but that's all.
    Has anyone a solution?
    Because this is a great plugin and I'm desperate with not achieving the all operation...
    Thank you very much.
    All the best.
    Luis J.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic