WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Preference Lite
[resolved] Link Colors Not Rendering Correctly (7 posts)

  1. leahtams
    Member
    Posted 5 months ago #

    I am having trouble with the colors of my text links for my website (leahtams.org). In the body of my pages, the site is rendering my selected colors incorrectly for links. I have the link color set as #1e73be, but it's showing up as some strange purple color instead. The hover color works fine. If I set the link color and hover color to be the same, they show up as that purple shade no matter what. Any idea what's going on here?

  2. StyledThemes
    Member
    Theme Author

    Posted 5 months ago #

    I looked at a page with links and it shows the blue colour for the link, and also checked the source code as well. It could be your monitor that is changing the colour tone because monitors display colours slightly different from others. This means that depending on the monitor a person is viewing your website, they may see a different tone. For me, I see the link as blue #1E73BE.

    I can show a screenshot if you want to see the colour tone I get when viewing your page?

  3. leahtams
    Member
    Posted 5 months ago #

    Oh, that's great to hear! It's a bit odd because I can view the blue #1e73be just fine anywhere else except the links, but if it is rendering correctly on other people's computers, that's good to know. Thanks so much for your help! :)

  4. StyledThemes
    Member
    Theme Author

    Posted 5 months ago #

    I can show a screenshot of what I see if you would like to compare to what you see?

  5. leahtams
    Member
    Posted 5 months ago #

    That would be great!

  6. StyledThemes
    Member
    Theme Author

    Posted 5 months ago #

    done...

    Screenshot

  7. leahtams
    Member
    Posted 5 months ago #

    Perfect! Thank you so much for all your help! :)

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags