WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [closed] Lightbox Plus not working on gallery since 3.5 (6 posts)

  1. Ladyfyre
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just upgraded my local install as a test before my main site.

    Everything seems fine apart from 2 things.

    I use the Lightbox Plus and easyest gallery plugins (and woocommerce) on a very image heavy graphics website and after upgrading any galleries (lovely inplementation btw) on new posts don't work with my lightbox although single images do. Instead when clicking on an image I am taken to a page with the image embedded with a link at the bottom for full size image. Upon clicking on the image it loads a page with the next gallery image also embedded.

    Not sure if it is lightbox plus (I have the use for galleries ticked) or some setting for galleries in 3.5 that I can't find?

    My other problem is the count per day plugin throwing errors on it's admin page. "Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in D:\Program Files (x86)\Ampps\www\wp-content\plugins\count-per-day\counter-core.php on line 217 and defined in D:\Program Files (x86)\Ampps\www\wp-includes\wp-db.php on line 990"

  2. Ladyfyre
    Member
    Posted 1 year ago #

    Now resolved, I must be blind but didn't see that there is an option on the right hand side of the settings when you insert a gallery to have the included images point to the media file or attachment page.

  3. Wansbrough
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same problem.
    I select the "media" option it just goes to the solitary image. If I set it to "attachment page" it shows a thumbnail which if then click on takes you to the same solitary image.

    I had hoped to be able to click on the images and scroll through them but currently this doesn't seem to work.

  4. sharon.harbon
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem,
    I upgrade today to wordpress 3.5 my site:
    http://www.allfamilytravels.com
    and the lightbox gallery tool stop working,
    I will be more than happy to hear if anyone have success to solve it,
    Thanks,

  5. Wansbrough
    Member
    Posted 1 year ago #

    Is there anyway this thread could get the [resolved] removed from the title?

  6. It's not your thread so that would be a "No".

    This is 100% one of the reasons moderators say "Please open your own thread". If it were yours then YOU could change the resolution status. So why not create your own topic? ;)

    http://wordpress.org/support/plugin/lightbox-plus#postform

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic