WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Lightbox Plus Colorbox
Lightbox Not Working on New Images added Only on Old Post (1 post)

  1. nutrendzmag
    Member
    Posted 1 year ago #

    If I add new post the images no longer show in a light box like my older post. But my older post images still work properly and are viewable in a lightbox. If I click on a new image in a post it takes me to a separate page and the image is in a thumbnail verison and then I must click on the image again and the then the full image is shown in its own url. Even if I add the same exact old images that are currently working in a lightbox they will not show currently in a light. The thing that I notice different from the images that are working and not working is the images that are not working in a lightbox have some type of attachment code in Link Rel in (Advanced Setting) when I click on the image in the post. When I click on the older images that are still working in the lightbox the field Link Rel is empty in (Advanced Setting) for the image. This is something that is happening automatically, Can someone tell me how to Get Lightbox Plus working for All my images?

    website: http://www.NuTrendzMag.com

    EXAMPLES:
    working lightbox: http://www.nutrendzmag.com/2012/09/15/asia-lynn/

    non-working lightbox: http://www.nutrendzmag.com/2012/11/15/is-coogi-versace-back/

    http://wordpress.org/extend/plugins/lightbox-plus/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic