WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Lightbox Plus Colorbox
Lightbox not working in custom posts (6 posts)

  1. nemoprofeta
    Member
    Posted 1 year ago #

    On the site Myhifi.it I use a custom post type in which the text is loaded from custom fields. Here an example http://www.myhifi.it/progetto/costruire-preamplificatore-hifi-t-phonum-mkii-stato-solido-fai-da-te/.

    The lightbox does not work on custom posts, but id does on regular posts. Do you have any suggestion on how to make it work?

    http://wordpress.org/extend/plugins/lightbox-plus/

  2. sarthakgupta101
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am facing a similar problem. The issue is that the CSS and JS files are not being loaded on the custom post types pages. Though it could work by manually including these in the template file but that is not the right way. I guess there should be a hook or something to enable in the functions.php to include the css and js for these.

  3. sethpartridge
    Member
    Posted 9 months ago #

    I am having the same issue. Bump.

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    @sethpartridge - please start your own thread as per:

    http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Where_To_Post

    Bumps are deleted on these forums.

  5. sethpartridge
    Member
    Posted 9 months ago #

    @WPyogi Thanks for the heads up.

    How do I delete that post on my own?

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    No problem - you can just start a new one here:

    http://wordpress.org/support/plugin/lightbox-plus

    Scroll down to the new post box.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.