WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Video Lightbox
[resolved] Lightbox Not Working (10 posts)

  1. dyoung17
    Member
    Posted 1 month ago #

    Everything was fine until the previous update, not when I click the video the screen darkens but nothing else happens.

    Site Link
    http://babysfirstsapp.com/

    https://wordpress.org/plugins/wp-video-lightbox/

  2. mbrsolution
    Member
    Posted 1 month ago #

    Hi can you revert back to the previous version to see if it works again?

    Regards

  3. wptipsntricks
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 month ago #

    @dyoung17, the video is opening but not in the middle of the screen. Do you see this behaviour if you switch to a different theme (example: Twenty twelve, thirteen)?

  4. dyoung17
    Member
    Posted 1 month ago #

    I reverted to the previous version (1.6.7) and I'm getting the same result.

    It's working fine on my other site: soundpic.com which is running 1.6.5

  5. dyoung17
    Member
    Posted 1 month ago #

    I downloaded the plugin from soundpic.com, deactivated and deleted it from babysfirstsapp.com and installed the 'working' plugin but that didn't work either.

  6. mbrsolution
    Member
    Posted 1 month ago #

    Hi @dyoung17 what other changes have you made in this website that stops the plugin from working as expected?

  7. dyoung17
    Member
    Posted 1 month ago #

    @mbrsolution I haven't made any changes other than updating plugins and wordpress. I think it may be something with the prettyPhoto. When I turn off 'use prettyPhoto' the video redirects to youtube.

    I need to get this fixed asap. We have an update of our app coming soon.

  8. mbrsolution
    Member
    Posted 1 month ago #

    Hi @dyoung17 it is one of your updates that might have caused this issue, as per your comment below.

    I haven't made any changes other than updating plugins and wordpress

  9. dyoung17
    Member
    Posted 1 month ago #

    Fixed!

    On babysfirstsapp, under Video Lightbox Settings:

    set slideshow to 5000 and set theme to default which allowed me to see the player but only the top section.

    when I inspected, the element.style was set to top:758.5px, but set to 178px on soundpic

    so i added !important to the prettyPhoto.css file on babysfirstsapp (after checking stackoverflow for how to override 'element.style')

    div.pp_pic_holder{top:178px!important;display:none;position:absolute;width:100px;z-index:10000}

  10. mbrsolution
    Member
    Posted 1 month ago #

    Well done :) happy to hear.....

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic