WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WPBadger
Lightbox doesn't appear on Accept Badge link (5 posts)

  1. mrjarbenne
    Member
    Posted 1 year ago #

    Any ideas what might be blocking the lightbox from appearing when attempting to accept the badge? I'm not sure what link the accept badge should be directed to, but it's going to this link if that helps: http://badges.commons.hwdsb.on.ca/awards/1164728140/#

    The decline badge is pointing to the same link (which doesn't seem right at all).

    Let me know what else I might be able to provide to help out.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wpbadger/

  2. davelester
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I think this bug was fixed in a recent commit to the plugin that hasn't been released yet. You can see the original issue here: https://github.com/davelester/WPBadger/issues/33

    If you're feeling brave, you can visit the the WPBadger github page https://github.com/davelester/WPBadger, click downloads, and install the latest unreleased version.

  3. mrjarbenne
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Dave. I downloaded the master. When I activated it I got an error saying the plugin did not have a valid header. I deleted a space right after the header info and a space at the bottom of the file in wpbadger.php and fixed that (not sure which one was the culprit, but I took a blind stab).

    Now the lightbox comes up and I'm prompted to log into persona, but when I get to the next space once my username is authenticated I get an error that the backpack has encountered a malformed URL.

    http://www.screencast.com/t/v9LqmJq1oxi

    Thoughts?

  4. tart2000
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problem.
    No lightbox. Same URLs on both links.
    Downloaded the master from GitHub without success...
    Any ideas?
    I'd love to have that working... This plugin is a great idea!

  5. tart2000
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've installed a fresh new wordpress site just for issuing badges (and to make sure there wasn't any conflicting plugins) but it's still not working.
    I can't get a lightbox to show up on the 'accept' link...
    I feel like I'm missing something in the process...
    Do I need to connect my site to openbadges.org somehow?
    Any ideas?
    Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.