WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextCellent Gallery - NextGEN Legacy
Lightbox and thumbnail resizing issues is NextCellent Gallery (7 posts)

  1. dhobeika
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi! First off, I want to say thanks for creating a plugin that carries on how useful NextGen used to be (i'm not a fan of 2.0).

    I am coming across a couple issues though. Even when using the lightbox or shutter settings, I can't get my images to display in a light box. Also, I resized the thumbnails in the settings, and even after clearing the image cache, only one seems to have resized.

    For example, see: http://mistralmusic.net/concert-season/salon-series/

    Any ideas on how to fix this? Could there be a conflict with another script that could be causing the lightbox issue?

    http://wordpress.org/plugins/nextcellent-gallery-nextgen-legacy/

  2. zanedickens
    Member
    Posted 6 months ago #

    I'm have a similar issue, and I swear it was working just two or three days ago...?

    UPDATE: Are you using Shutter or Thickbox - those are the only two that will work automatically - see the settings panel text below. Using one of those got mine to work.

    "Please note that only the Shutter and Thickbox effect will automatic added to your theme."

  3. dhobeika
    Member
    Posted 6 months ago #

    Yes, I was using those. I figured it out, there was another script in my theme that was interfering with the shadowbox effects so I deleted it and now it's working

  4. raddy59
    Member
    Posted 5 months ago #

    Same here on a new installation - thumb and image size display the same

  5. pvwylick
    Member
    Posted 5 months ago #

    Set Effects to None and use the WP Lightbox 2 plugin, works fine on some of my sites

  6. niknetniko
    Member
    Posted 5 months ago #

    @dhobeika

    What exactly isn't working? When I go to your page, I can click the images and they show up in just fine.

  7. dhobeika
    Member
    Posted 5 months ago #

    I decided to go back to using NextGen gallery instead of Nextcellent to get it working since I had to launch the site a few weeks ago and needed it to work.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic