WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Lightbox (13 posts)

  1. Zane
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi there.

    When a thumbnail is clicked and the full sized image displays in the lightbox there is the item description at the bottom.

    How would I go about removing the description?

  2. macguru2000
    Member
    Posted 3 years ago #

  3. Zane
    Member
    Posted 3 years ago #

    Cool...thanks so much. I will do better to search through the forum next time:(

  4. macguru2000
    Member
    Posted 3 years ago #

    don't fret, the answer was so short because I am on vacation right now and don't have solid internet access. :)

  5. Zane
    Member
    Posted 3 years ago #

    Since your on vacation there's no rush...but, when you get a change please let me know what I am doing wrong. I have changed every reference to #catablog-lightbox-meta to display: none but nothing changes.

    Using Firebug I can see that it is still using display: block despite clearing my cache and deactivating/activating the plugin.

    Any suggestions?

  6. macguru2000
    Member
    Posted 3 years ago #

    Make sure you are using the important directive.

    display: none !important;
  7. Zane
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yay! Super genius! Thanks, works like a charm:)

  8. macguru2000
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Zane,

    Was hoping you could mark this topic as being resolved, thanks.

  9. macguru2000
    Member
    Posted 3 years ago #

    Just going to ping you on resolving this topic. Please do so when you get a chance. Thanks

  10. mclausi
    Member
    Posted 3 years ago #

    After upgrading to WordPress 3.2 images no longer appear with LightBox.
    I am using CataBlog 1.2.9.8 and theme Calypso (http://www.web2feel.com/calypso/).
    If I use the default theme Twenty Eleven 1.2 LightBox works properly
    If I disable LightBox everything works perfectly.
    What can I do?
    Thank you.

  11. mclausi
    Member
    Posted 3 years ago #

    According to my hosting the problem is an incompatibility issue between the Calypso theme and CataBlog plugin.
    You can solve it?
    Thanks.

  12. macguru2000
    Member
    Posted 3 years ago #

    I can't solve your problem because it is the Calypso theme. I can only guarentee that CataBlog will work with the built in themes, TwentyTen and TwentyEleven. Perhaps the author of Calypso can patch / fix their theme. Thanks again for your interest in CataBlog and have a wonderful day.

  13. mclausi
    Member
    Posted 3 years ago #

    Ok, thanks anyway.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags