WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Leaving a Reply (4 posts)

  1. rickm124
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm a newbie wordpress user, but I was able to install WordPress with a host provider and get everything to work well.
    My only issue that I see so far is when a user tries to leave a comment in the reply form.

    If he or she completes the form completely, it works great. If they forget to add their name, leave the comments box empty or don't complete the email correctly and then hit the submit button, they get an HTTP 500 error saying the page can't display.

    Any suggestions on this? I"m so close to making everything work on this.

  2. ewizac
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi there,

    Well you might have a configuration problem. Check your admin area and make sure things like "email required" or "website required" aren't checked off. Normally you want to have the name and email be required (prevents spam).

    Hope this helps!

  3. rickm124
    Member
    Posted 5 years ago #

    I don't know if this helps, but I just found out that this issue is
    only occuring in Internet Explorer 7. I haven't tried it in Explorer 6.0 but it does work fine in Firefox, Netscape and Opera.

  4. rickm124
    Member
    Posted 5 years ago #

    I found the solution through an earlier post. See
    http://wordpress.org/support/topic/144438?replies=3#post-753195

    The only thing I would add is that the functions.php in in the wp-includes file.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic