WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
[closed] Known Plugin and Theme Conflicts 2.0.7 (130 posts)

  1. petter.ruud
    Member
    Posted 11 months ago #

    Adminer doesnt work 100% either with nextGen, cant select table.

  2. 3pepe3
    Member
    Posted 11 months ago #

    Nextgen not working with Gantry Framework

  3. vyonte
    Member
    Posted 11 months ago #

    3pepe3, mantain the lastest stable version 1.9.3. This work well with Gantry and WordPress 3.6

    Here the step by step guide for avoid lose the galleries and pictures...

    http://www.nextgen-gallery.com/how-to-rollback-a-version/

  4. Sarah Cauble
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm using the Headway theme and the upgrade to NextGen 2.0.11 caused an issue with my NextGen slideshow. It just has a spinning wheel acting like it's loading the photos but never loads at all.

  5. otechwebmaster
    Member
    Posted 11 months ago #

    Check plugin/theme conflict; Results

    No conflict could be detected
    ok Test image function.

    Could create image with 2016 x 1512 pixel
    failed Check theme compatibility.

    Missing the call to wp_head() in your theme, contact the theme author

    In other words it is not compatible with
    Suffusion – 4.4.7

    More specifically I am having problems with the NextGen Widget.
    It manages to show one single gallery at the time but no example gallery ID for example 1,2,3,4,5 and only show selected...
    The result is a white page without any error messages...

    Anyone any ideas how to fix this...

  6. arjunkartha
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm getting a blank screen when I click on the "attach to post" button. I used to use the shortcode method earlier (prior to v2), but I now understand that the ATP button has many more options. I've even upgraded to pro (!) thinking that it may sort the issue out, but it didn't.

    Theme: Jphotolio
    WP version: latest
    Website: http://arjunkarthaphotography.com

    I've already tried the standard procedure of disabling plugins to see if one of them was causing the problem, but that didn't help. Any suggestions from the community -- anybody else face the same problem?

    Thanks!

  7. 3pepe3
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thanks @Vyonte... Yesterday I was testing several version and also the version 1.9.8 is working.

  8. gannear@gadesa.biz
    Member
    Posted 11 months ago #

    After upgrading nextgen to 2.0.11 WP-Filebase has stopped working properly. When I click on a Category, no files are getting listed and if I deactivate nextgen it works fine.

  9. rodeboy
    Member
    Posted 11 months ago #

    On my site AboutThemShoes(dot)co(dot)uk I am having to keep rolling back to v1.9.13 as the gallery images have a nice fine shadow to them, but on upgrading to all the v2 the white background re-appears.

    Currently I have CSS code
    .ngg-gallery-thumbnail img {
    background-color: #141414;
    }
    changing the background of the thumbnails to the same as the main background, but this coding has no effect in v2.

    Using Graphene theme

  10. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Thank you all for continuing to let us know about which plugins/themes are not working well with v2.0.7. I am requesting this thread be closed. We'll be posting a new list of known plugins & theme conflicts as of v2.0.11 (please update if you haven't yet) and an update on which plugins & themes we have provided compatibility fixes for and what we plan on working on next. Until then, PLEASE continue to submit your findings to us through our bug report form & include login credentials if you are willing (they help us accelerate the process in providing fixes in updates). Bug reports go straight to our developers to review: http://www.nextgen-gallery.com/report-bug Thank you!

    -Becky

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.