WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Leaf
Keep Getting no image available and Cannot upload custom header (6 posts)

  1. eldiosdedios
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I keep getting "no image available" for the slider. I have deactivated all widgets and still no images.

    I cannot upload any type of image, all images for posts or custom header once uploaded appear as empty with an image of a broken picture frame. The only way I can post images is via URL which is very annoying.

    Thanks

    I have re installed wp 3.5 and I still having same problems.

  2. eldiosdedios
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here is my site:

    shpe.fiu.edu

  3. eldiosdedios
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have deactivated all plugins...

    I have cleared my browsers cache...

    I have tried to use a default theme...

    And I cannot still upload anytime of image.

    If this is a server/host issuse, how can I fix it?

  4. forsakenxe
    Member
    Posted 1 year ago #

    Try to delete wp-function and wp-admin folders and upload from wordpress to ftp manually. Fixed a problem I had a bit similar.

  5. eldiosdedios
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks @forsakenxe, I have no idea how to use the FTP, but will google until my eyes and fingers give out.

  6. lupi73
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi,

    the images must be hosted on site and be made "post_thumbnail" when creating the post
    http://www.dynamicwp.net/wp-content/uploads/2010/11/post-thumbnail.png

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.