WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Just Not Getting It (4 posts)

  1. RunningSpirit
    Member
    Posted 8 years ago #

    I want to get my blog [www.running-spirit.net/b2] to work on my web site [www.running-spirit.net].

    I figured out how to get my entrys into my right iframe.
    But I am having a problem getting my Archieve's and Categorys in my left iframe.

    Whenever I go to put the codes into left.php it says

    Warning: main(TEMPLATEPATH/searchform.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/running/public_html/left.php on line 35

    Warning: main(TEMPLATEPATH/searchform.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/running/public_html/left.php on line 35

    Warning: main(): Failed opening 'TEMPLATEPATH/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/running/public_html/left.php on line 35

    Fatal error: Call to undefined function: is_404() in /home/running/public_html/left.php on line 45

    Can someone help?

  2. Rob Poitras
    Member
    Posted 8 years ago #

    what code are you trying to put in there?

  3. RunningSpirit
    Member
    Posted 8 years ago #

    At the moment I tried using the code for sidebar from the default theme

    <div id="sidebar">

    • <?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
    • <?php /* If this is a 404 page */ if (is_404()) { ?>
      <?php /* If this is a category archive */ } elseif (is_category()) { ?>
      You are currently browsing the archives for the <?php single_cat_title(''); ?> category.

      <?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_day()) { ?>
      You are currently browsing the "><?php echo bloginfo('name'); ?> weblog archives
      for the day <?php the_time('l, F jS, Y'); ?>.

      <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_month()) { ?>
      You are currently browsing the "><?php echo bloginfo('name'); ?> weblog archives
      for <?php the_time('F, Y'); ?>.

      <?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_year()) { ?>
      You are currently browsing the "><?php echo bloginfo('name'); ?> weblog archives
      for the year <?php the_time('Y'); ?>.

      <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_search()) { ?>
      You have searched the "><?php echo bloginfo('name'); ?> weblog archives
      for '<?php echo wp_specialchars($s); ?>'. If you are unable to find anything in these search results, you can try one of these links.

      <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) { ?>
      You are currently browsing the "><?php echo bloginfo('name'); ?> weblog archives.

      <?php } ?>

    • <?php wp_list_pages('title_li=<h2>Pages</h2>' ); ?>

    • <h2>Archives</h2>
        <?php wp_get_archives('type=monthly'); ?>
    • <h2>Categories</h2>
        <?php wp_list_cats('sort_column=name&optioncount=1&hierarchical=0'); ?>
    • <?php /* If this is the frontpage */ if ( is_home() || is_page() ) { ?>
      <?php get_links_list(); ?>

    • <h2>Meta</h2>
    • <?php } ?>

    </div>

    Thats the full code that I tried to get to work.

  4. Rob Poitras
    Member
    Posted 8 years ago #

    well I wish I could help you with figuring out exactly what is wrong.

    When i get those parse errors I try and trouble shoot by just adding a few sections of the code at a time.
    Try first just doing the div sidebar tag with just a basic a href link inbetween the div tags.
    that way you can see if its the div id tag or something else.

    hope that helps...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags