WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Javelin Email Marketing
Just first message in autoresponder is send (6 posts)

  1. marco.gabrielli
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,
    I have 2 messages in an autoresponder, one at day 3 and one at day 6. First is send normally at day 3, no one of the subscribers got message of day 6.

    Where could be the problem? Can someone give me sone hints in order do help me debug it? (if no known problems exists).
    In table wp_wpr_followup_subscriptions messages of autoresponder are inserted at once (so 2 table rows for 2 autoresponder messages: day 3 and 6 or just one row at time)?
    In my case, I have 2 autoresponder messages but just one row inserted in table wp_wpr_followup_subscriptions messages after user confirmed mail link.

    Please help,
    thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-responder-email-autoresponder-and-newsletter-plugin/

  2. rajasekharan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Which version of the plugin are you using?

  3. marco.gabrielli
    Member
    Posted 1 year ago #

    Me damned!
    I upgraded to the last version and form stopped working. I removed the plugin and reinstalled re-creating the same previous configuration.
    After that, only the second message (day 2) in the autoresponder was delivered with [!name!] problem inside, first message (day 1) wasn't....

    Need to do something to fix all this....

  4. rajasekharan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Upgrade to v5.3.4 for a fix.

  5. MarktusTest
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue here. WP 3.5.1 + WP Autoresponder 5.3.7 on a fresh install, no other plugins. There'r going out mails for double-opt-in + 1st newsletter of autoresponder. May that be an server problem? I don't use the SMTP settings...
    On the other hand, there are no messeges in the pending queue. Force delivery didn't help

  6. marco.gabrielli
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've not yet resolved this issue.
    One thing i see and it's strange: in autoresponders page, i created a new autoresponder, associated to a newsletter with 26 person, created a message and i see:
    Messages: 1
    Subscribers: 1

    In the previous autoresponder associated with same newsletter I have 2 messages and plugin display me:
    Messages: 2
    Subscribers: 2

    Maybe the problem is connected to this?
    Strange that now, on 2 messages, only the second is sent, really confusing...

    Please help me to fix this impeding problem,
    thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.