WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

AG Custom Admin
jQuery not loading for login page, etc. (2 posts)

  1. ylluminate
    Member
    Posted 1 year ago #

    I previously posted on another issue that was seemingly very similar. It appears as though a couple of folks have had this issue, however mine may be a touch different in some regards.

    It is obvious for me that jQuery is not loading at all for the wp-login.php page. It doesn't load either when AGCA is deactivated on the network plugins (this is on a MultiSite instance)... so it's evident that it is that something is precluding the loading of jQuery for this page.

    My previous post on the other support that was marked [resolved] was this:

    I'm having the same kind of error here, however there is NO inclusion of jQuery on the login page. We are using Headway 3.5, however that should not have bearing on this login page since there are no customizations involved on our theme's end in this regard. When I disable AG Custom Admin and reload likewise there is no jQuery being included in this page.

    Here is my console output: http://cl.ly/image/2K2A0L3G2Y21

    Additionally, the following is in the debug.log: https://gist.github.com/ylluminate/45685926d8532911ce7e

    Would appreciate some insight here.

    http://wordpress.org/extend/plugins/ag-custom-admin/

  2. argonius
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please leave AGCA enabled, and try to disable other plugins (or even theme) one by one. It could be that one of them is not including jQuery plugin correctly which caused this issue.

    Another option is to add

    <?php wp_enqueue_script("jquery"); ?>

    to header.php of your theme or even to re-register jQuery there like this:

    <?php
        function load_my_scripts() {
            wp_deregister_script( 'jquery' );
            wp_register_script('jquery', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.min.js');
            wp_enqueue_script('jquery');
        }
        add_action('init', 'load_my_scripts');
        ?>

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.