WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Awesome Filterable Portfolio
[resolved] Jquery breaking after filtering (11 posts)

  1. libbycarter
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi After installing I noticed if I select a category to filter by the jQuery stops working but is fine before.

    Anyone know a fix for this?

    Site page is http://www.graphicicing.co.uk/newwebsite/portfolio/

    http://wordpress.org/plugins/awesome-filterable-portfolio/

  2. mystica
    Member
    Posted 6 months ago #

    hi,
    i've got exactly the same problem
    any fix would be much appreciated
    thanks

  3. mystica
    Member
    Posted 6 months ago #

    ok, i replaced the quicksand.js file with this new one
    https://github.com/razorjack/quicksand/blob/master/jquery.quicksand.js
    now, if you filter just once the lightbox works, but if you try to filter again, the lightbox won't wokr again
    any ideas?
    thanks

  4. art3x
    Member
    Posted 5 months ago #

    I have the same problem. Who help?

  5. Chrisbz
    Member
    Posted 5 months ago #

    same issue here. wp 3.8.1
    I also tried replacing quicksand.js and got the same result as mystica
    Is the author around to investigate?
    Thanks

  6. thewiseass
    Member
    Posted 4 months ago #

    Glad to know I'm not the only one with this problem. Otherwise, the portfolio works great.

  7. BriniA
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Thank you so much for pointing out the problem, I will definitely investigate and post an update soon.

  8. ndk227
    Member
    Posted 4 months ago #

    Having the same problem. Looking forward to the update, BriniA!

  9. matrix8369
    Member
    Posted 4 months ago #

    I am getting the same issue. Looks like on page load an "Project" uses this code.

    <li class="afp-single-item" data-id="id-1" data-type="Photoshop">
                    <a class="colorbox cboxElement" title="Desc Here" href="http://matthewjohnwilson.com/wp-content/uploads/2014/03/Project04_Landscape-1024x651.jpg">
    		<div class="adipoli-wrapper img-link-initial" style="width:150px; height:150px;">
    			<img alt="" class="img-link-initial" src="http://matthewjohnwilson.com/wp-content/uploads/2014/03/Project04_Landscape-150x150.jpg" style="display: none;">
    			<div class="adipoli-before img-link-initial" style="width: 150px; height: 150px;">
    				<img src="http://matthewjohnwilson.com/wp-content/uploads/2014/03/Project04_Landscape-150x150.jpg">
    			</div>
    			<div class="adipoli-after img-link-initial" style="width: 150px; height: 150px; display: none;"></div>
    		</div>
    	</a>
    	<br>
                    <ul class="afp-item-details">
    		<li>
    			<strong>Landscape - Field</strong>
    		</li>
    		<li>Illinois Institute of Art: Schaumburg</li>
    	</ul>
    </li>

    And after you select a category it uses this code

    <li class="afp-single-item" data-id="id-1" data-type="Photoshop">
                    <a class="colorbox" title="Desc Here" href="http://matthewjohnwilson.com/wp-content/uploads/2014/03/Project04_Landscape-1024x651.jpg">
    		<img alt="" class="img-link-initial" src="http://matthewjohnwilson.com/wp-content/uploads/2014/03/Project04_Landscape-150x150.jpg">
    	</a>
    	<br>
                    <ul class="afp-item-details">
    		<li><strong>Landscape - Field</strong></li>
    		<li>Illinois Institute of Art: Schaumburg</li>
    	</ul>
    </li>

    and this is breaking the pop up window of the project. Any one know were I can find the code that generates the List item or if any one has a possible fix? Other then this small issue it is going to make my portfolio page look amazing. Thanks for building this. Hopefully we can get this issue fixed soon.

  10. matrix8369
    Member
    Posted 4 months ago #

    Figured out a fix for this issue I think.
    Step1.
    Log into your wordpress admin console.

    Step2.
    Click on the "Plugins List".

    Step3.
    Click "Edit" for "Awesome Filterable Portfolio".

    Step4.
    Click "awesome-filterable-portfolio/afp.php" to edit this file.

    Step5.
    With in this pages text input box scroll all the way down and find the line of code

    <a class="colorbox" title="' . $item->item_description . '" href="' . $item->item_image . '"><img alt="" class="img-link-initial" src="' . $item->item_thumbnail . '"></a><br />

    then update this line of code to be

    <a class="colorbox cboxElement" title="' . $item->item_description . '" href="' . $item->item_image . '">
    		    <img alt="" class="img-link-initial" src="' . $item->item_thumbnail . '">
    		</a><br />

    Step6.
    Press the Update File button at the bottom of the page.

    FINISHED. This change looks to have fixed my issue so far. Here is my working example.

    http://matthewjohnwilson.com/portfolio/

    I am currently trying to update my galleries CSS now. Great plugin BriniA, hope this fix helps your next update.

  11. Chrisbz
    Member
    Posted 4 months ago #

    Yep, seems to work for me too...
    nice one Matrix

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.