WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Edge Suite
Jquery 1.10.2 vs 1.7.1 (8 posts)

  1. nmarkovic
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi,

    I'm having an issue displaying a .oam file in a wordpress page of mine. I am unsure of whether it's a jquery issue, but I get the following output in the console when I run it as normal:

    Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method 'tooltip' main.js?ver=1.1.0:470
    Uncaught TypeError: Object [object Array] has no method 'match' edge-wordpress.js:112
    Uncaught TypeError: Cannot read property 'symbolData' of undefined edge.2.0.1.min.js:157

    and the following when i ask it to run its own version of jQuery:

    Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method 'isotope' main.js?ver=1.1.0:372
    Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method 'isotope' main.js?ver=1.1.0:356
    Uncaught TypeError: Object [object Array] has no method 'match' edge-wordpress.js:112
    Uncaught TypeError: Cannot read property 'symbolData' of undefined edge.2.0.1.min.js:157

    Does this look familiar, or is the fault elsewhere within wordpress? I've been trying to track down where that 1.10.2 gets loaded, but it seems like the sandboxing with 1.7.1 should cover it. I'd send a link to the site, but it's not live yet.

    Great plugin, used it elsewhere very successfully... hence baffled by this one!

    thanks
    Nik

    https://wordpress.org/plugins/edge-suite/

  2. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    "the following when i ask it to run its own version of jQuery" not sure what you mean by that. Did you try the jquery noconflict option in Edge Suite?

  3. nmarkovic
    Member
    Posted 6 months ago #

    Sorry... that's what I mean - the first output is without the noconflict, and the second is with noconflict enabled.

    I've just tried with a different .oam, and this time I only get a single error (simpler anim):

    [ DEBUG | EdgeSuite | Info]: Other jQuery include exists: Version 1.10.2
    .
    .
    .
    Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method 'isotope' main.js?ver=1.1.0:356
    init_blog_style_7 main.js?ver=1.1.0:356
    (anonymous function) main.js?ver=1.1.0:482
    x.event.dispatch jquery.js?ver=1.10.2:4
    v.handle jquery.js?ver=1.10.2:4
  4. nmarkovic
    Member
    Posted 6 months ago #

    (that was with noconflict enabled)

  5. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Do you use the header snippet or shortcodes?

  6. nmarkovic
    Member
    Posted 5 months ago #

    That was with the shortcodes, but I get similar errors when selecting the snippets, having never configured the header snippet bit of PHP.

    Does that help?

  7. nmarkovic
    Member
    Posted 5 months ago #

    I actually had an animation 'half run' but not display any of the SVGs it contained, only the coloured divs with CSS properties it had. Still had those errors, but some of it actually played

  8. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Which theme are you using? Can you try another one and see if it works there. When using shortcodes Edge Suite has to place the JS inside the body tag. Things sometimes get messy then if other/too many other JQuery plugin are present. What you can always try is the iframe="true" option with the shortcode, jsut to make sure that it works in general. Then the animation should just play fine and all resources should be loaded.

    So basically try the iframe mode, if that try the inline mode in another theme. That should make clear where the actual problem is.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic