WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[closed] Jetpack Tiled Mosaic Gallery not loading all images (4 posts)

  1. Mvd
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi everyone,

    I have been struggling with this for a while now and finally posted it here: My site runs with Jetpack plugin enabled and I have the gallery's display as Tiled Mosaic. Sadly enough nearly every gallery fails to load all images. There's always some image missing and instead there is an empty space.

    I thought this had something to do with my theme using some Lightbox on the images but even when I activate the latest Twentyfourteen theme the problem persists. I already disabled my w3total-cache plugin, re saved every post, it just doesn't help.

    Does anyone know an answer to this? It's very annoying!

    Thanks, Mvd

  2. Mvd
    Member
    Posted 6 months ago #

    Apparently there goes something wrong when saving the post or generating the html for the post, anyway the missing images are linked correctly but the "style" element of the image tag is set to the wrong dimensions:

    style="width: 0px; height: 0px;">

    I could possibly rewrite that part with javascript but that would be a lousy solution!

    Anyone know how to resolve?

  3. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 6 months ago #

    I'd suggest posting on the JetPack forum:

    http://wordpress.org/support/plugin/jetpack#postform

  4. Mvd
    Member
    Posted 6 months ago #

    Thanks! I will do that!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic