WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

124

Jetpack by WordPress.com
[resolved] [closed] Jetpack Publicize - No Facebook *Page* (116 posts)

  1. ecaconcordia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi everyone. I connected my student association Facebook account using Publicize (Jetpack plugin) with our WordPress website and at first, it worked: I could post on my blog and push the new post on our Facebook page (not profile, page).

    Last night, the feature wasn't working, so I removed the connection. Now, I can no longer connect my Page to Jetpack.

    I have removed WordPress' permissions from Facebook and retried the connection, but all I see is my association's Facebook Profile, not its Page.

    I am really at a loss. Can anyone help?

    The blog I need help with is ecaconcordia.ca.

    Here's what I currently see: screenshot.

    http://wordpress.org/extend/plugins/jetpack/

  2. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Other Jetpack users have also reported this issue, and we're currently looking into it. I will post back here as soon as we can address the issue.

    Thanks for the report!

    You can red more about the issue here;
    http://plugins.trac.wordpress.org/ticket/1809

  3. ecaconcordia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Jeremy.

    I have taken the liberty to look into my DB and it turns out that my page's name has been saved in there, somehow. Here's what I see, under jetpack_options:

    a:10:{s:7:"version";s:16:"2.3.1:1372913720";s:11:"old_version";s:16:"2.3.1:1372913720";s:28:"fallback_no_verify_ssl_certs";i:0;s:9:"time_diff";i:0;s:2:"id";i:54697539;s:10:"blog_token";s:65:"lsk*Cr8Y$#CWhfJgM*rZx7pdrBti5i(i.@uZ4F9vWfwhBU37ZSwyS@j3*u)Gt8IP8";s:6:"public";i:1;s:11:"user_tokens";a:1:{i:7;s:67:"dhkdkR7fKgCa9bPj^ySlq#lH9)jKs4%y.TI)i6xWH323EQKGSr*Y!gL9dK2GgK*7k.7";}s:11:"master_user";i:7;s:21:"publicize_connections";a:1:{s:8:"facebook";a:1:{i:4145012;a:9:{s:7:"user_id";i:7;s:8:"provider";s:21:"facebook:249643311490";s:6:"issued";s:19:"2013-07-05 00:21:04";s:7:"expires";s:19:"0000-00-00 00:00:00";s:11:"external_id";s:15:"100002468947380";s:13:"external_name";s:14:"eca.concordia1";s:16:"external_display";s:13:"Eca Concordia";s:4:"type";s:6:"access";s:15:"connection_data";a:5:{s:2:"id";s:7:"4145012";s:8:"token_id";s:7:"4003928";s:7:"blog_id";s:8:"54697539";s:7:"user_id";i:7;s:4:"meta";a:2:{s:16:"external_user_id";i:7;s:17:"options_responses";a:2:{i:0;a:3:{s:2:"id";s:15:"100002468947380";s:4:"name";s:13:"Eca Concordia";s:7:"picture";a:1:{s:4:"data";a:2:{s:3:"url";s:83:"https://profile-a.xx.fbcdn.net/hprofile-ash4/203085_100002468947380_184953969_q.jpg";s:13:"is_silhouette";b:0;}}}i:1;a:2:{s:4:"data";a:1:{i:0;a:4:{s:4:"name";s:71:"Engineering & Computer Science Association [ECA] - Concordia University";s:8:"category";s:23:"Non-profit organization";s:2:"id";s:15:"187975884560711";s:7:"picture";a:1:{s:4:"data";a:2:{s:3:"url";s:81:"https://profile-a.xx.fbcdn.net/hprofile-ash4/211134_187975884560711_6558357_q.jpg";s:13:"is_silhouette";b:0;}}}}s:6:"paging";a:1:{s:4:"next";s:146:"https://graph.facebook.com/100002468947380/accounts?fields=name,picture,access_token,category,id&limit=5000&offset=5000&__after_id=187975884560711";}}}}}}}}}

    Would that be of help?

  4. thenewblack
    Member
    Posted 1 year ago #

    We are also experiencing this exact same issue

  5. arulnick
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here... seems to be a global problem. Anyone with the problem using Go Daddy hosting? That's what I'm using in case it's a common thread between us?

  6. tfacchini
    Member
    Posted 1 year ago #

    No it's no arulnick, I'm using crazy domains and also my local installation is presenting the same issue...

    Jeremy there's any ETA for fix this issue?

    Peace,
    Thiago

  7. joseamirandavelez
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here. Im on Bluehost. Its not showing my pages.

  8. sethweathers
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue here as well

  9. schoelje
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can confirm this issue with Jetpack 2.3.1

    It looks like a regression from version 2.2.4: http://wordpress.org/support/topic/jetpack-224-does-not-publish-to-facebook-account?replies=5

  10. shellnick2003
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same issue.

  11. wtoalabi
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is exactly what am facing..I even tried to revert back to some previous version of Jetpack..after uploading...still the same result.
    Please help do something!
    Thanks.

  12. ashWhitney
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm also experiencing the same issue, and also tried reverting back to previous versions of JetPack (2.25 and 2.3) without success.

  13. garymoncrieff
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am seeing this too, I guess FB must have changed api again.

  14. ecaconcordia
    Member
    Posted 1 year ago #

    I agree with garymoncrieff's theory.

  15. T.T.Tassel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Jeremy do you have any update for us at the moment? or are you still looking for the cause of the problem?

  16. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Everyone - it's a long holiday weekend in the US - and the JetPack people work for Automattic/WordPress.COM, so they probably are not working until tomorrow (Monday). I'm sure Jeremy and the others will get back to this thread as soon as they have a solution for this problem.

  17. revvan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here.. Tried everything but can't get around it.. Really in need of an update fixing this since we're using our wordpress to reach out to parents to kids on a fieldtrip..

  18. slowhand1977
    Member
    Posted 1 year ago #

    same problem here for multiple sites. Just wanted to post so I can follow when they get a fix working!

  19. pheadirean
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am experiencing the same problem as the original post on this thread. I posted this to participate in follow-ups.

  20. cdostie
    Member
    Posted 1 year ago #

    Me TOO. I posted this on the general WordPress.org Plugins and Hacks forum with ZERO replies. The only thing this thread is good for is reassuring me that I'm not alone in my frustration with this "feature" of Jetpack. Nonetheless, let me restate the problem....

    I'm trying to link two sites that I manage to Facebook pages that I am a Manager for. It (Publicize function of Jetpack plugin) worked once with my test site. When I tried to link the test site to Facebook it gave me the option to either link the website to my own personal FB account OR the pages that I am administrator to.

    Today it is NOT giving me the option to chose between my personal account, or the pages. What gives? What hidden pixel did I not click to give me the option to chose?

    The blog I need help with is http://www.earnyourturns.com.

  21. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks everyone for the reports. As I mentioned earlier, we're looking into the issue. I will make sure I post here as soon as I have some good news!

  22. boundless brilliance
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here. Saw your post Jeremy, just posting so I get notifyed ;)

  23. YetiYeti
    Member
    Posted 1 year ago #

    Taking the same path. I have the same problem. So posting for notifications :D

  24. ufojacky
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problem. Help please.

  25. segacom
    Member
    Posted 1 year ago #

    Me too. The first time I used the Jetpack plugin it crashed my site. I thought things were getting better....

  26. jfehling
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having that issue as well. Urg.

  27. jonestv
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here..

  28. Husfrugan
    Member
    Posted 1 year ago #

    same here..

  29. iteisaburo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here.

    Yesterday I found Publicize wasn't posting articles to Facebook, and when I disconnected WP from FB to reconnect them again, I wasn't able to create a new connection with our Facebook Page.

    It only shows my personal profile, but not the several FB pages I'm managing to choose from them.

    We're on Spain, so I can confirm it's a global problem.

  30. Art Project Group
    Member
    Posted 1 year ago #

    Other spanish user with the same problem.

124

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic