WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Jetpack by WordPress.com
[resolved] Jetpack Publicize for Facebook no longer works (5 posts)

  1. elrebrin
    Member
    Posted 8 months ago #

    Just before, and after the WP 3.8 Update, my Jetpack Publicize to WP stopped working. I actually think it was around the time I updated Jetpack to newest version and added G+.

    I've tried republishing, disconnect/delete app/reconnect, disabling plugins, nothing works and I'm stuck manually pushing every post.

    Not sure if it's related, but my RSS is taking hours to update as well.

    http://wordpress.org/plugins/jetpack/

  2. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Could you post your site URL here, so I can have a look?

    If you want it to remain private, you can also contact us via this contact form:
    http://jetpack.me/contact-support/

  3. elrebrin
    Member
    Posted 8 months ago #

  4. Richard Archambault
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Hi elebrin,

    I ran one of your posts through Facebook's debugger:

    https://developers.facebook.com/tools/debug/og/object?q=http%3A%2F%2Ftechraptor.net%2F2013%2F12%2F16%2Flegend-zelda-a-link-between-worlds-review%2F

    See the warnings there? We suspect that Facebook has been getting stricter recently with what they allow to be Publicized, and we've seen other sites that have had the same type of warning messages also not being able to Publicize. What generates your OpenGraph tags? Is it another plugin? I ask because Jetpack's tags are not there, and they are usually off only if you've turned them off manually with some code in your functions.php file, or if a plugin that also produces og tags is present (which we detect, and turn off Jetpack's og tags to prevent duplicate tags). If it's another plugin, can you try turning off it's og tags output, check your site's source to make sure that Jetpack's tags are there, and then try publicizing a new post again? That will help to narrow down if the warning messages are actually the source of the problem or not. Let me know what happens!

  5. elrebrin
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hey Richard!

    I completely forgot about this, and I had already found the solution!

    If you are running WordPress SEO by Yoast, there is a function that can be turned on for Open Graphs. Once disabled, everything works!

    That should mark this as resolved :)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.