WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Jerome's keyword breaks at 2.0.6 (6 posts)

  1. steveportigal
    Member
    Posted 7 years ago #

    A few days ago I did the 2.0.6 upgrade. I see today that the Jerome's Keyword plugin (the latest version, the 2.0beta3) doesn't quite work. My tag cloud is created. The options on the post page to create tags are there. But clicking on the tags anywhere (in the post, in the cloud, from the tag admin page) all are 404.

    Since I can't go back in time, I can not prove what was working when. I use the 404 notifier plugin and it seems to confirm my suspicion.

    I see from the comments at Jerome's site that at least one other person has had a similar problem after the upgrade.

    Can anyone help? I just reuploaded the changed files to be sure they were the latest and no difference.

  2. Michael Bishop

    Posted 7 years ago #

    Can you clarify. "2.0beta3" isn't 2.0.6.

  3. vkaryl
    Member
    Posted 7 years ago #

    I think that's the Jerome's Keywords version he means.

  4. steveportigal
    Member
    Posted 7 years ago #

    Yes, the Jerome's Keyword plugin's latest version is 2.0beta3.

  5. Michael Bishop

    Posted 7 years ago #

    Could this be a permalinks issue? A lot of times, just resubmitting your permalinks structure fixes such issues.

  6. steveportigal
    Member
    Posted 7 years ago #

    That did it! Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic