WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

i've messed my blogsite (11 posts)

  1. matsocampo
    Member
    Posted 7 years ago #

    i just downloaded this new wordpress 2.1.3
    i am using fjords theme and now i can't see the image...
    somebody help...

    thanks much!!!

  2. Alex Cragg
    Member
    Posted 7 years ago #

    whats the web address?

  3. matsocampo
    Member
    Posted 7 years ago #

  4. Alex Cragg
    Member
    Posted 7 years ago #

    basically the file that your theme is trying to call is at ...imagenes_qwilm/header1.JPG etc, but as far as i can make out, this doesn't exist.

    check that directory for the picture you want.

    hope this helps a bit. :)

  5. matsocampo
    Member
    Posted 7 years ago #

    actually i changed the image header... but nothing seems to come up everytime i refresh... :(

  6. Alex Cragg
    Member
    Posted 7 years ago #

    i take it this is the file you want to show?

    http://matsocampo.files.wordpress.com/2007/04/lifesabeach1kn91.jpg

    you seem to have two css elements for content, with different backgrounds being called...

  7. matsocampo
    Member
    Posted 7 years ago #

    yup! that exactly is the file i want to show...

    i'm so sorry, but i really don't know much about css...
    i just copy paste it... :(

  8. Alex Cragg
    Member
    Posted 7 years ago #

    ok...im no expert either!! i just use a thing call firebug http://www.getfirebug.com/ that can help you see what happens where.

    on the original fjords theme with four columns, each column has a separate image at the top, as opposed to one long one across them all.

    so first thing to do would be to cut your image into 4 bits...the first one needs to be 270 pixels wide, then the other three need to be 170 pixels wide.

    at the moment, the part of your css that we need to look at looks like this...

    #content {
    background:#FFFFFF url(imagenes_qwilm/header1.JPG) no-repeat scroll left top;
    border-color:#CED4CA;
    border-style:solid;
    border-width:1px 3px 3px 1px;
    float:left;
    margin:5px;
    padding:0pt 15px 30px;
    text-align:left;
    width:270px;
    }
    #sidebar-1 {
    background:#FFFFFF url(imagenes_qwilm/header2.JPG) no-repeat scroll left top;
    width:170px;
    }
    #sidebar-2 {
    background:#FFFFFF url(imagenes_qwilm/header3.JPG) no-repeat scroll left top;
    width:170px;
    }
    #sidebar-3 {
    background:#FFFFFF url(imagenes_qwilm/header4.JPG) no-repeat scroll left top;
    width:170px;

    but this needs to be changed so that your 4 new images are put in instead, so your css would look like the following.

    (ive done this assuming you upload the new images as the original image name with 1, 2, 3 and 4 stuck on the end, and that they are in the same location as the original.)

    #content {
    background:#FFFFFF url(http://matsocampo.files.wordpress.com/2007/04/lifesabeach1kn911.jpg) no-repeat scroll left top;
    border-color:#CED4CA;
    border-style:solid;
    border-width:1px 3px 3px 1px;
    float:left;
    margin:5px;
    padding:0pt 15px 30px;
    text-align:left;
    width:270px;
    }
    #sidebar-1 {
    background:#FFFFFF url(http://matsocampo.files.wordpress.com/2007/04/lifesabeach1kn912.jpg) no-repeat scroll left top;
    width:170px;
    }
    #sidebar-2 {
    background:#FFFFFF url(http://matsocampo.files.wordpress.com/2007/04/lifesabeach1kn913.jpg.JPG) no-repeat scroll left top;
    width:170px;
    }
    #sidebar-3 {
    background:#FFFFFF url(http://matsocampo.files.wordpress.com/2007/04/lifesabeach1kn914.jpg.JPG) no-repeat scroll left top;
    width:170px;

    just to make sure you see what ive changed... lifesabeach1kn911.jpg
    lifesabeach1kn912.jpg
    lifesabeach1kn913.jpg
    lifesabeach1kn914.jpg

    hopefully this should work.

    post back to say if it has or not

    :)

  9. matsocampo
    Member
    Posted 7 years ago #

    hi i really dunno what happened... i copied the last part here... :)

    but i dunno about the changes., i'm so slow! :cry:

  10. matsocampo
    Member
    Posted 7 years ago #

    it didn't work too :(

  11. matsocampo
    Member
    Posted 7 years ago #

    :( anyway, thanks for the patience... :)
    i just can't find a cure on what i did...
    thanks epicalex

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags