WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Fancier Author Box by ThematoSoup
[resolved] It's stopped workin on my website? (5 posts)

  1. kcraighead
    Member
    Posted 3 months ago #

    I'm not sure if it is due to the WordPress upgrade but the author box isn't showing properly. I just get the 2 tabs at the top - Bio and Latest Post - with nothing underneath?

    It use to work perfectly.

    Look here for an example:
    http://www.netchimp.co.uk/webdesign/web-designs/website-underperforming/

    You need to scroll all the way down the page to see the box near the bottom.

    https://wordpress.org/plugins/fancier-author-box/

  2. Slobodan Manic
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    Hi,

    I think this has to do with your minified javascript files, looks like our JS file is not loaded at all. Maybe you could try clearing your Minify cache?

  3. kcraighead
    Member
    Posted 3 months ago #

    Thanks for the quick response. Unfortunatly it didn't fix the issue.

    I tried deleting the plugin and re-installing again. I also cleared the cache and upgrade WordPress to 3.9 but I still see the same error.

    I use W3 Total Cache - should I change the minify setting so it doesn't include the plugin javascript files? If so, which ones should I add as exceptions?

  4. kcraighead
    Member
    Posted 2 months ago #

    OK, I removed a javascript plugin JS & CSS Script Optimizer which I thought may have been causing an issue. It doesn't show the whole box but if I click the tabs the author box appears. The url also changes with the following suffix at the end:

    #ts-fab-bio-below

    Also the Google snippet tool is now picking up my authorship info so it must be being included on the page.

    Any idea why the box isn't automatically opening?

    You can check it out here:
    http://www.netchimp.co.uk/webdesign/iphone-ipad-macbook-mac/guide-to-icons-and-symbols-on-iphone-status-bar/

  5. Dragan Nikolic
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 months ago #

    It works OK now. I've just checked.

    It's either your theme or one of your plugins that causes this. You may want to follow the checklist on http://support.thematosoup.com/ if you experience any future issues.

    (if you see #ts-fab-bio-below suffix, something is blocking JS execution)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.