WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Trouble with custom theme (5 posts)

  1. Crispian
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi all I have now installed wordpress to the server and the back end is working fine but I cant see the theme I selected in the backend. I selected it in the admin and checked that the files and theme name is on the server but when I go to the home page http://www.adlibitumensemble.co.za I just see a blank page which is the page reserved for when nothing has been uploaded to the server yet.

    Must I deleted the index.htm default page? or why is it that I cant see the activated template?

    Please help me....Thank you in advance :)

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    This appears to be fixed now, yes?

  3. Crispian
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Esmi. Yes. I fixed it. I just took a risk by removing the index.htm file which was the default page. Though I am struggling to fix the email settings as it keeps sending mails to my personal email when I have changed the settings to the email address of the client.

    I have setup all email accounts in their cPanel and is working perfectly....Should I change the primary email in the DB instead or how does this work?

    Thanks ,much

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you checked the email address in Settings -> General?

  5. Crispian
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes I have. I changed it to the clients email addy but still no change. Even after I try again and send an email. It still comes through to my personal email.

    Will try later again and see if can find another solution.

    Thanks for your input so far. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic