WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Ad King Pro
[resolved] Issues with Reports (5 posts)

  1. Iamhere
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hey buddy

    A few points to feedback on.

    1) In the advert section edit screen, the "This banner has had x since being published. View Detailed Report" - doesn't lead anywhere - looking at the code it simply directs to <a href="#" >
    (that is located in admin_area.php function line 175 akp_post_click_stats($object, $box)

    2) In the adking pro detailed stats from Dashboard, I am not seeing the number of clicks - only the total cost (screenshot http://postimg.org/image/neju71t1h/)

    Any thoughts?

    http://wordpress.org/plugins/adkingpro/

  2. Ash Durham
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi Iamhere,

    Sorry for the delay in reply, your post slipped through the cracks and didn't notify me.

    1) Yeah, I have been meaning to update that link. Rest assured I have just updated it in my version and will be updated in the next version.

    2) That screenshot is rather confusing. The clicks data that you have circled is correct in the sense that there is no price set for a "per-click" and therefore the total should also be $0.00. But that then doesn't explain the impression data being $0.00 for 'per-impression' and then being $120 total. Did you have a price on these at some stage?

  3. Iamhere
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi Ash

    Thanks for swift response - not mission critical for me, just feedback for improvements for you.

    RE point 2: The CPC price has been set in the individual ad page at 0.05c per click and the same for impressions, so I would expect it to show up here correctly. In the report PDF it all shows correctly.

    Let me know if you need further data / screenshots to investigate.

  4. Ash Durham
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    No problem, thanks.

    I'll look into it.

  5. Ash Durham
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi Iamhere,

    Just wanted to let you know that point 1 was fixed up in the version just released, and I forgot to look at point 2 before releasing that version. I have looked at it now and rectified the problem. It will be released in the next run.

    Thanks.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.