WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress MU Domain Mapping
[resolved] Issues with re-writing on 3.5.1? (3 posts)

  1. crazkanuk
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, so I had set up Domain Mapping on a blog of mine previously, with lots of problems and tears. So just to increase my misery I decided to move hosts :)

    Since this site wasn't officially launched and I was having issues migrating (infinite loops) I tried a fresh MU install (WP 3.5.1). I was impressed that this came together with slightly fewer issues. I managed to get it installed and running relatively easily. HOWEVER, in my previous installation I was using a subdomain installation and this one is a sub directory installation.

    NOW, I have the mappings working correctly, so if I map def.com to abc.com/def/ I get the correct redirect. HOWEVER, in my previous installation I had it set up so that def.com had a symlink pointing at abc.com which then did a rewrite to write the URL back to def.com. This is what I'm looking to do, but can't seem to get it to work using sub directories.

    Do I have to set this up as a subdomain installation instead, in order to get it to work the way I want? I'm wondering if maybe the issue with infinite loops could be related to my .htaccess and a lack of a proper symlink?

    I have CPanel now, and I simply have the other domains Parked in my Cpanel and pointed at abc.com.

    Any ideas? Any helpful setup tutorials to get it so that it will properly rewrite to the parked domain?

    Thanks!!!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-domain-mapping/

  2. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Do I have to set this up as a subdomain installation instead, in order to get it to work the way I want?

    Yes, that's the only was you can do the symlinks.

  3. crazkanuk
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Ron,

    I forgot about this post, actually. I panicked and backed out and back to my old server, lol. I'll have to try to get this sucker up and running on my Cpanel on another installation and then maybe port my settings over to it.

    I've managed to buy myself a month or so to get things sorted out, so damn the torpedos!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic