WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Minimatica
[closed] Issues with 3.5 (19 posts)

  1. GFBmedia
    Member
    Posted 1 year ago #

    I really like your theme but it seems to be incompatible with WP 3.5! Media upload/insert doesn't work. Gives me the error "Problem with upload, try again later." I have disabled all plugins ect. The only thing that fixed the issue was changing to a different theme.

  2. danimal423
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same issue! Is there a plan for this to be fixed / updated? If so, any general timeline we can look forward to? I would hate to have to switch to a different theme.

  3. Until the author can get an updated version out you can replace the themes functions.php file with this one, http://pastebin.com/gY3mTPJ7 . The only changes are commenting out the 2 mime type filters and updating the hook from init to wp_enqueue_scripts that the register scripts function using. This fix allows use of the media uploader and setting featured images.

  4. Tiggie
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Chris, I tried what you suggested and it didn't work. Any other ideas?

    EDIT:
    Ok, it does work after all. Seems that if you have any older pages, the fix won't help, but anything new it will. Thanks for your assistance!

  5. ChristinaMeade
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have this theme and am obviously having the issue. I clicked on the link provided by Chris and downloaded the file. But I'm not sure what I should do now. Any help would be greatly appreciated. Thank you!

    Christina

  6. colorclipper
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Chris,
    I have applied the fix that you have provided,http://pastebin.com/gY3mTPJ7 but it takes away the ability to have a background or header. Anyway that you can provide a fix for this?

    Thanks!

  7. bitsmith
    Member
    Posted 1 year ago #

    Having the same issue with 2 clean installs of WP with Minimatica theme: media library does not show correctly in posts and can't select featured images.

    Horrible temporary fix:
    Switching theme, you can set the featured images, add to the media library, or associate images with the post. Switch back to Minimatica, the changes remain.

    Great theme, hoping this sheds some light on the problem.

  8. hersheyphoto
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problem. I'm trying to figure out how to revert to 3.4, I'm betting that's the best option until this gets resolved. TOO BAD! I LOOOOVE THIS THEME!!!!

  9. Daniel Tara
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    What you need to do to fix this issue is to open functions.php and find this line:

    add_filter( 'ext2type', 'minimatica_mime_types' );

    And replace it with this:

    add_filter( 'ext2type', 'minimatica_file_types' );

    That's it; no other change is necessary.

  10. colorclipper
    Member
    Posted 1 year ago #

    Daniel,
    Thank you SOOOOO much! I was at such a loss as I had worked really hard on my site, building the background, etc. Now it works again! Such a simple fix. Thanks again! You really made my day!

  11. hersheyphoto
    Member
    Posted 1 year ago #

    The fix works great by the way! I was hesitant to try it, but it seems to work perfectly.

  12. hersheyphoto
    Member
    Posted 1 year ago #

    EXCEPT!!! I had inserted a fix code to keep from having the featured image automatically post as the first image in a post. any idea on where/what that edit would be?

  13. moliere
    Member
    Posted 1 year ago #

    Love this theme, but I have a problem with the slider after update to 3.5. It is fixed and it's moved to the left side. Any suggestion how to resolve this?

  14. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    As you're not contributing towards the original poster, create your own thread on the issue.

  15. jimlewis
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry, but the add theme fix still does not allow the image to appear in the slider. This is broken. I'm afraid I'm going to have to replace this theme.

  16. jimlewis
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay, so some of you are able to make this fix work with the change to add_filter. There must be something I'm doing wrong with the new media dialogue. Any suggestions on how to post pics using this theme? It does not work as before.

  17. jimlewis
    Member
    Posted 1 year ago #

    Never mind. Found the problem and fixed it.

  18. Quadraw
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Can you suggest a plug in to upload the vimeo/video files to my posts and pages? I can't get to work embed videos. Im not sure how to do it, the link just appears but there's no way to playback the video on my site.

    Thanks!

  19. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    @Quadraw - please start a new thread - this one is old and is not the same question you have.

    You can do so here:

    http://wordpress.org/support/theme/minimatica

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags