WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Issues with 3.0 (21 posts)

  1. revtrev
    Member
    Posted 4 years ago #

    I've come across a couple of issues with 3.0. The main ones that I think have to do with wordpress itself are:

    1. I can't upload a new photo - technically, when I click to add an imagine, the upload screen loads up in the same window, instead of a hover. I can upload the photo, I just can't insert it as doing so times out the site.

    2. I thought maybe re-installing it would fix, but I can't find the upgrade link under tools. Is it supposed to be there?

  2. revtrev
    Member
    Posted 4 years ago #

    Just to update this. The photo functions works as it should in posts - the issue is in the page edit. Kind of frustrating.

  3. revtrev
    Member
    Posted 4 years ago #

    I found the auto update under the dashboard tab. Upgrading the install didn't work at all. Wondering if I should downgrade.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    I can't find the upgrade link under tools. Is it supposed to be there?

    No - it's been removed. Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems?

  5. redeemed
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am not getting any error messages but when I choose to add a new post there is now publish link or schedule option to upload the post. Should I try deactivating my plugins? I only have 2 but I am running a custom theme as opposed to the default theme.

    Thanks,
    Clyde

  6. eazy57
    Member
    Posted 4 years ago #

    The photo issue sucks. I enjoyed the hover upload window, I like the fact I didn't have to leave my post page. can't they put it back. There isn't even a link back to the post or dashboard from the new upload page. That's just not right.

  7. The photo issue isn't happening to everyone, so I have a feeling it's a plugin issue. What plugins are you running? Have you tried turning them all off?

  8. eazy57
    Member
    Posted 4 years ago #

    IS there a particular plugin that has caused problems? There is also an issue where I can't add tags?

  9. eazy57
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am running 21 plugins at the moment.. deactivating every single one will be a pain and make some portions of my site not only ineffective it will change the layout. Not worth it for me.

    Just don't understand why you would change it at all.

  10. eazy57
    Member
    Posted 4 years ago #

    I actually found the plugin causing the issue.. I recently installed the "hello dolly" plugin. Removing it made all the difference. Most of my problems are gone.

  11. babins
    Member
    Posted 4 years ago #

    I cannot make any change in my widgets. I´m downgrading right now.

  12. dmiller78
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm also having an issue with photos not being added to my posts. I just tried to add some tags and I could not add any tags either. When I made a post I wanted to edit the date for the post to be for the previous day and the edit date would not work.

  13. dmiller78
    Member
    Posted 4 years ago #

    I had only a few plug-ins installed and I deactivated them. The tag problem was still there, I could not add any tags.

  14. lolthirdworlddotcom
    Member
    Posted 4 years ago #

    How safe is it to downgrade? The image uploading problem is REALLY annoying, no offense but 2.9.2 was WAY better. Please someone fix the problems @revtrev and @dmiller78 described ASAP, it seems most of us are getting those.

  15. Marcus Tibesar
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having the same problem in that I can't insert photos. What's with that please?

  16. llsee
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have been having 'tag' problems for some time now. BUT, only when using Firefox. If I use IE8 there is no problem and I can add tags. Anyone else having problems with FF and tags?

  17. eazy57
    Member
    Posted 4 years ago #

    lolthirdworlddotcom:

    You can downgrade, but if you have made any mew posts since you've upgraded they'll be lost.

  18. tangentrider
    Member
    Posted 4 years ago #

    So far, I've notice that the wysiwyg tool bar is gone and wysiwyg view is html. For a non-programmer type like me, this is less than not good. I'm sure there is more, but I'm in infrequent posting mode and have yet to be further irritated.

  19. eazy57
    Member
    Posted 4 years ago #

    You can add tags through the quick editor after you've saved a draft. Still it would be better to simply do it all from the post edit page. I hope they fix this quick. Unbelievable they would miss this.

  20. fsrabaca
    Member
    Posted 4 years ago #

    There is another issue I have encountered. Under the settings>reading .. when you set the page for the posts, its all messed up.

    i hope they can fix this.

  21. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 4 years ago #

    i hope they can fix this

    They? They is you.

    It's not a problem with wordpress per se..... something has gone wrong with your installation. WordPress isn't broken, everything works great for most of us. But you have to figure out what is wrong with your issue, and fix it. Of course people here will try to help, but to do that we need more info than you've provided. In the troubleshooting section (if you haven't already) it would be a good idea to give a far better description of what problems you are experiencing. Just saying, "its all messed up" doesn't give enough info. What is all messed up? where? how is it messed up? what should things look like? do you have a link displaying the problem?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic