WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Attachments
[resolved] Issues Migrating with Custom Post Types (4 posts)

  1. bavington
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi There,

    I'm having trouble after upgrading to both WordPress 3.5 and also the latest version of attachments. Essentially after upgrading to WordPress 3.5, the attachments plugin stopped working, and I got a fatal error due to function attachments_get_attachments() not being recognised.

    I assume from reading the documentation that attachments_get_attachments() has been discontinued and doesn't work with WordPress 3.5?

    I'm not unable to see the attachments panel within the edit post page for my custom post types, but I can see it for normal default posts. Do I need to perform a migration of data? If so, please could you let me know how to do this, or where the script is please, so that I can get things back up and running.

    In my media library, items are still assigned to my posts, I just cannot see the attachments panel on the post edit page, and therefore when I use the default code you provide to bring out and test the attachments are there, it counts zero.

    Thanks for your help, in advance!

    James.

    http://wordpress.org/extend/plugins/attachments/

  2. Jonathan Christopher
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

  3. bavington
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Jonathan, thanks for the quick response. I've added the line to the wp-config file, but I'm still not seeing the attachments panel within the edit post view of my custom post types unfortunately.

  4. Jonathan Christopher
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'm not sure which line you added to wp-confg. Please read through the documentation and based on whether you'd like to use the deprecated version or the new version the instructions there fully explain the process. Best of luck.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic