WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Issue with XML-RPC setting IFTTT.com (7 posts)

  1. Timvst
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello everyone,

    I'm trying to use IFTTT.com to push photo's from Flickr and Instagram to my WordPress blog. Unfortunately I'm unable to link my installation to their service via XML-RPC. Is this a common issue and what could be the bottlenecks? I'm already using the XML-RPC service with the WP iOS app, so that seems to work.

    Hoping for some valuable iput!
    Tim

  2. ajk812
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have a similar issue.

    I'm just trying to link my new WordPress blog as a channel in IFTTT (as well as Scoop.it) and I am getting "Live channel fields value is not a valid WordPress url" and "Unable to verify WordPress credentials. Please try again.".

    I know that my XML-RPC is enabled.

    This once worked, but stopped suddenly within the past two weeks.

    Please advise

  3. mturbanek
    Member
    Posted 1 year ago #

    Has anyone been able to resolve the issue with IFTTT? I've been experiencing the same issue for a while.

  4. editorau
    Member
    Posted 1 year ago #

    Solved this issue by turning off wordfence security so it may be caused by the installation of a new plugin that is causing an error to the ifttt service

  5. ge5
    Member
    Posted 1 year ago #

    Any ideas wwhy i am getting this message from IFTTT
    'Unable to verify WordPress credentials'
    when trying to link my wordpress to IFTTT?
    thanks for any help

  6. pixeloco
    Member
    Posted 1 year ago #

    In your 'General Settings' tab, is your 'Wordpress Address (URL)' different from your 'Site Address (URL)'? My site lives in a subdirectory so this was the case, and I was getting the same: "Live channel fields value is not a valid WordPress url" message. Found that pointing IFTTT to my INSTALL location rather than the site address solved the problem.

  7. anthropos9
    Member
    Posted 10 months ago #

    @pixeloco thanks for the tip. That totally fixed the issue I was having.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic