WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Editor
[resolved] Issue with widget sidebar loading (7 posts)

  1. fermentingatlife
    Member
    Posted 1 month ago #

    I'm having an issue with the sidebar folder loading widgets, it links to this: http://www.fermentingatlife.com/#tab-3 but loads no widgets. its almost as if nothing is happening. Anyone have any ideas what might be causing this?

  2. mindctrl
    Member
    Posted 1 month ago #

    Hey, I don't see any errors to indicate what could be wrong. To test, can you try removing all the widgets from your sidebar, especially the Text Widget with the Twitter stuff in it, and see if it works afterwards?

  3. fermentingatlife
    Member
    Posted 1 month ago #

    hey there, i have removed all widgets, and it still seems to have the same issue.

  4. mindctrl
    Member
    Posted 1 month ago #

    Have you made customizations to the theme files? All of the theme's script files are not loading, and the fallback widgets that load when you remove all assigned widgets are not loading.

  5. fermentingatlife
    Member
    Posted 1 month ago #

    i added a couple of color codes to change the h1 black and the comment reply title to black.

  6. fermentingatlife
    Member
    Posted 1 month ago #

    i believe the only changes were made to the stylesheet

  7. fermentingatlife
    Member
    Posted 1 month ago #

    I will reset the theme and start over. I appreciate your help!

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.