WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Category Posts in Custom Menu
[resolved] Issue with default wordpress sidebar menu (8 posts)

  1. Adrian Fisse
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi Diana,

    Firstly thanks very much for your plugin. I will donate via PayPal in a moment.

    I've solved my problem by rolling back to 0.8, but wanted to flag a potential issue with 0.9 (not urgent for me but you may be interested!)

    I am not sure whether it's an issue with menus used in the sidebar (using the standard WordPress Custom Menu widget) or if it's a problem with using a secondary menu. What I've noticed is in my secondary menu in the sidebar the following CSS classes aren't generated on the list items:

    .current-post-ancestor, .current-menu-parent, .current-post-parent

    These are obviously handy if you want current categories of menu items, and current post highlighted in a sidebar menu.

    Thanks & cheers,
    Adrian

    http://wordpress.org/plugins/category-posts-in-custom-menu/

  2. Diana Koenraadt
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Hi Adrian,

    thank you kindly for your donation and for reporting this problem.

    The only fix I've done between 0.8 and 0.9 indeed involved CSS classes, see topic: http://wordpress.org/support/topic/active-css-class

    I will investigate this further. Thank you for reporting!

    Kind regards,
    Diana

  3. Diana Koenraadt
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    P.S. Could you let me know which theme you are using?

    Thanks!

  4. Adrian Fisse
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi Diana, no problem, and sure - it's just a child theme of Twenty Eleven.

    Thanks, Adrian

  5. Diana Koenraadt
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Hi Adrian,

    sorry for the late reply. I haven't quite figured out yet why only the sidebar displays this behavior. Essentially, I believe the change I've made from 0.8 to 0.9 is correct for the bug reported there. However, it seems I must refactor my code to manually add the CSS classes to the menus. I will look into it shortly.

    Kind regards,
    Diana

  6. Diana Koenraadt
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hi Adrian,

    could you re-test this in WordPress 3.8?
    Can't reproduce it anymore..

    Kind regards,
    Diana

  7. Diana Koenraadt
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi Adrian,

    I have opened an issue in the main WordPress forums here: http://wordpress.org/support/topic/css-classes-generated-before-calling-wp_nav_menu_objects

    Kind regards,
    Diana

  8. Diana Koenraadt
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Fixed in 0.9.3

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic