WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Issue after using a list plugin (2 posts)

  1. Deltarr
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I was trying several listing plugins for my site
    Since no one was working as I wanted, I deleted them from my site.

    Since then, I have a strange behavior with some widgets:
    - Links
    - Categories
    - Latest posts

    For example, if I use the LINK widget, it will only show me blank spaces.
    Categories will show nothing
    Latest Posts will show all my ages titles, not the latest posts...

    I first checked that the plugins were correctly uninstalled (wich is the case). I then tried to reinstall wordpress. No joy.

    I then went into my SQL admin page and saw that there was 2 new tables.
    After checking that it wans not something that wordpress needed, I dropped these 2 tables.
    It did not change anything...

    I do't know what else to do as everything else is working fine (categories are correct, posts are showing as they should, ...)

    Are they some files that the automatic wordpress installation does not replace ?
    Could it be an issue into a SQL table ? (like the IDs) ?

    I'm really clueless and any help would be appreciated

    If you need more informations, feel free to ask !

    Thank you !

  2. Deltarr
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK I found the issue as there was another plugin I installed prior to this that messed up everything

    Sorry about the post

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic