WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Is There a Glitch Going On? (7 posts)

  1. royaltyinthenews
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,

    I recently started a blog on .org, but I'm having problems getting a theme up. I've gone through everything, downloading and opening ZIP files and putting it through FTP (FileZilla), but I keep getting errors. I have 8 errors on my website now.

    I've tried ethnic-purple, fusion and iNove.

    Is there a problem going on or is it just my website?

    Any help will be much appreciated!

  2. asechrest
    Member
    Posted 5 years ago #

    A description of the errors or a link to your site would help us help you.

  3. royaltyinthenews
    Member
    Posted 5 years ago #

    Here you go:

    Warning: include_once(/home7/royalty3/public_html/wp-content/plugins/ethnic-purple/) [function.include-once]: failed to open stream: Success in /home7/royalty3/public_html/wp-settings.php on line 473

    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home7/royalty3/public_html/wp-content/plugins/ethnic-purple/' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home7/royalty3/public_html/wp-settings.php on line 473

    Warning: include_once(/home7/royalty3/public_html/wp-content/plugins/fusion/) [function.include-once]: failed to open stream: Success in /home7/royalty3/public_html/wp-settings.php on line 473

    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home7/royalty3/public_html/wp-content/plugins/fusion/' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home7/royalty3/public_html/wp-settings.php on line 473

    Warning: include_once(/home7/royalty3/public_html/wp-content/plugins/inove/) [function.include-once]: failed to open stream: Success in /home7/royalty3/public_html/wp-settings.php on line 473

    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home7/royalty3/public_html/wp-content/plugins/inove/' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home7/royalty3/public_html/wp-settings.php on line 473

    Warning: include_once(/home7/royalty3/public_html/wp-content/plugins/wordpress/) [function.include-once]: failed to open stream: Success in /home7/royalty3/public_html/wp-settings.php on line 473

    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home7/royalty3/public_html/wp-content/plugins/wordpress/' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home7/royalty3/public_html/wp-settings.php on line 473

  4. royaltyinthenews
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,

    Can anyone help me? My website is all a mess because of these errors and I can't fully launch it yet.

  5. You've got some bad ju ju going on there or the install was broken from the get go.

    /.../public_html/wp-content/plugins/wordpress/

    That's just wrong. Since this website is not yet live (hence no URL to share with us) I suggest you backup your files and then start putting it back from the source as you would a new install.

    If you can't/won't/don't want to do that then try the usual fixes. Disable all of your plugins, switch to the default theme, and completely re-upload fresh copies of WordPress files, theme, and plugins.

    Then starting with your theme put it back one item at a time (theme, plugin1, plugin2, etc.) until it breaks. If it breaks on the default theme with no plugins, then you'll probably need to start over from scratch.

    As usual, backup everything before you start poking at your blog.

  6. royaltyinthenews
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thanks for your help.

    Problem is now, I cannot get into my wp-admin. All I get is a list of errors.

    How do I fix this?

  7. Is there any blog posts that you want to preserve?

    If yes, then backup your database and get ready to restore the same database later if you need to.

    Also make a backup of all your files. Make sure that you know how to restore them.

    If there is nothing you want to save then just perform the following.

    My suggestion is that you delete or move all of your WordPress files and re-install a brand new file copy from http://wordpress.org/latest.zip because something is really off kilter with your installation.

    Once you get the very basic blog working, re-add your Inove theme and all your plugins from the sources.

    DON'T DO IT UNLESS YOU KNOW THAT YOU CAN PUT IT ALL BACK. Sorry for yelling but honestly, be careful. If you really mess this up and can't restore your data, then you'll regret it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic