WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Is it IE or me ? (5 posts)

  1. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 10 years ago #

    http://www.tamba2.org.uk/T2/
    I've been playing with the CSS, and in Firefox, it looks fine. However, in IE I get breakages both in text and colours both on initial load and refresh.
    I'm pretty sure it's IE that that has the problem as the code all validates, but I'd like to be more certain.
    The CSS is http://www.tamba2.org.uk/T2/style.css
    (It may be messy, but I'm dumping it all when 1.2 is released - I'm on a bit of a learning curve with my CSS right now and this issue is bugging me.)

  2. Beel
    Member
    Posted 10 years ago #

    Left you a comment, which you can't read (black text on black background), so you may want to check your css.

  3. Root
    Member
    Posted 10 years ago #

    Podz it might be your color scheme which puts IE off :)

  4. Beel
    Member
    Posted 10 years ago #

    If you mean losing the header image when going off the main page (all browsers), you need to use get_settings('siteurl') instead of a relative link since you are using mod_rewrite.

  5. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 10 years ago #

    Colors: Yup - they are foul :)
    I've got remnants around from my first 1.0.1 WP install, so I'm planning on removing everything - except the db - when 1.2 is out, and right now I'm playing with both the layout and colours - hence the very appalling look :)
    I sorted the CSS Beel - ta for that, missed it earlier - and I know about the header image.
    Thanks for the comment too !

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.